Header Ads

Nainen yritti lavastaa poikaystävänsä pahoinpitelystäTuomari Carlos Cortez pidätettiin joulukuussa, kun hänen 26-vuotias tyttöystävänsä, Maggie Strother, kertoi polisiille että Cortez kuristi häntä ja painoi häntä kaiteen yli  20. kerroksen parvekkeella asunnossaan Dallasissa.

Cortez pidätettiin ja syytettiin perheväkivallasta sekä pahoinpitelystä.

Cortez: n asianajaja kuitenkin sanoi, että Cortez yritti estää tyttöystäväänsä tappamasta itseään, ja että Strother oli itsemurhan haluinen ja oli sekoitettu reseptilääkkeitä alkoholin kanssa.

Cortez puolustautui torstai-iltana yksinoikeudes haastattelussa FOX 4, ja hän sekä hänen asianajajansa Kevin Brooks sekä Pete Schulte, sanoivat, että rakennuksesta jossa väitetty pahoinpitely oli tapahtunut on valvontanauhat, jotka on saatu talteen.

Tässä kuvamateriaaliassa, Cortez voidaan nähdä puhuvan Strother:lle pidätys yönä.

Heidän keskusteluaan ei voi kuulla, mutta Cortez kertoi FOX 4:lle että videolla, hän oli pyytänyt Strother lähtemään, koska hän oli yrittän heittää itsensä alas parvekkeelta, ja että hän rukoili Cortezia päästämään hänet takaisin sisälle.

Toisessa video Cortez nähdään hänen autossaan ajamassa, kun Strother yhtäkkiä päätää hypätä liikkuvasta autosta ulos. Hän laskeuduttuaan maahan, hän kysyy jälkeenpäin miksi Cortez työnsi hänet ulos.

Brooks ja Schulte sanovat, että aloitteleva poliisi ei tutkinut tapausta kunnolla.

Pian Cortezin vapautumisen jälkeen, Strother asianajaja julkaisi julkilausuman sanomalla, "Olemme pettyneitä valamiehistön päätökseen, mutta Maggie seisoo hänen lausuntojensa takana, eikä mikään tänään tapahtunut muuta niitä tippaakaan. Olen ylpeä Maggiesta, koska hänellä on rohkeutta nousta jotakuta näin vaikutusvaltaisesa asemassa olevaa vastaan. Ja tässä on opetus kaikille: On tärkeää, että kaikki uhrit jotka ovat kokeneet väärinkäytöksiä kohtaansa uskaltavat nousta väärinkäyttäjiä vastaan, jopa siinä vaarassa, että heitä vastaan ei ole tarpeeksi todisteita syytteen nostamista varten."

Cortez sanoi, että hän on kuin eri mies kokemuksen jälkeen.

"Tämä on koskettanut kaikilta osin elämääni", sanoi Cortez. "Ei vain työurani, joka on ollut uhattuna, mutta myös oman elämäni puolesta. Se on vaikuttanut perheeseeni, ystäviini, mutta se on ollut möys silmiä avaava kokemus. Tämä on jotain josta muut voivat ottaa oppia. En koskaan haluaisi näin tapahtuvan kenellekään muulle, syytettynä oleminen on jotain niin kauheaa "


Sisällön tarjoaa Blogger.