Header Ads

Miehiin kohdistuvan väkivallan hinta EU:ssa on 921 785 664 000 euroaAntikaisen blogin mukaan naisiin kohdistuvan väkivallan hinta EU:ssa on 225 837 418 768 euroa vuodessa. Tuo on siis liki 226 miljardia. (tarkasti sanoen vain 162 581 232 euroa alle).
Yle kertoo Suomesta näin : "Vuonna 2008 perheessä törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen kohteeksi joutui 116 miestä ja 111 naista. Nämä ovat poliisin tietoon tulleita tapauksia." Lapsia oli 8. Lasten sukupuolta ei uutisessa ilmoitettu.

Minna.fi kertoo: "Kuolemansyytilaston mukaan vuonna 2009 kuoli väkivallan seurauksena 110 henkilöä. Heistä 27 oli naisia." Eli naisia oli 24,5 %.

Jos oletamme ja miksi emme olettaisi, että muu väkivalta jakautuu samoin kuin väkivaltaiset kuolemat Suomessa, niin EU:ssa miehiin kohdistuvan väkivallan hinta on 921 785 664 000 (pyöristettynä, tuosta nelosesta ei voi olla ihan varma, voi olla kolmonenkin tai vitonen!!!).

Kun EU:n budejetti on noin 150 miljardia,  EU:ssa naisiin ja miehiin kohdistuvan väkivallan hinta on yli 7,5-kertainen EU:n budjettiin verrattuna. Jokainen jästipääkin ymmärtää, että EU:n on pistettävä koko budjetti likoon asian korjaamiseksi. Ja tietysti vähät varat pitää kohdistaa kustannustehokkaasti, ensin miehiin, sehän on selvää.

Mutta koska miehiin ei EU satsaa killinkiäkään, naistenkaan kokemaan väkivaltaan ei kehdata puuttua.

YLE: "Nainen syyllistyy sen sijaan puolisonsa törkeään pahoinpitelyyn tai henkirikoksen yritykseen vähintään yhtä usein kuin mies. Tilastokeskuksen mukaan mies on uhrina jopa hieman useammin kuin nainen, vaikka luvut ovatkin lähellä toisiaan."

Poliisin tietoon tullut väkivalta on pääasiassa humalaisten miesten aiheuttamaa. Mutta haluaako EU puuttua siihen? Ei, koska kaikki miesten ongelmat ovat miesten itsensä aiheuttamia, eivät yhteiskunnan. Kaikki naisten ongelmat ovat patriarkaatin aiheuttamaa, sehän on selvää.


Turhaa porua siis koko väkivalta-asia.


Sisällön tarjoaa Blogger.