Header Ads

7 sääntöä jotka kaikki naiset haluavat miehen tietävän ennen kuin tämä lähestyy heitäAlla kerromme seitsemän isku sääntöä, jotka naiset haluavat miesten tietävän ennen kuin he yrittävät lähestyä heitä, ja niiden tunteminen antaa sinulle valtavan edun kilpailijoihisi nähden. Nämä seurustelu säännöt eivät vain lisää onnistumisprosenttiasi naisten kanssa, vaan niiden avulla voit lakaista naisten jalat alta uudella itsevarmemmalla ja sivistyneemmällä asenteellasi.


1. Ota katsekontakti ennen kuin lähestyt naista


Haluatko helpon tavan mitata, jos lähestymisesi kannattaa? Kokeile tehdä alustava katsekontakti kaukaa ja yritä nähdä, miten hän reagoi. Jos hän säilyttää katsekontaktin - tai vielä parempi, jos hän hymyilee, mene ja puhu hänelle. Jos hän välttää katsettasi mahdollisuutesi ovat heikot. Älä myöskään unohda tehdä pientä tutkimusta ja katsella ympärillesi nähdäksesi ketkä naiset katselevat ympärilleen huomataksesi ketkä  heistä etsivät seuraa. Jos nainen keskittyy vain ystäviinsä, hän ei mitä todennäköisimmin ole etsimässä seuraa.

2. Älä kiinnitä huomiota häneen ja hänen ystäviinsä

Kohteenasi on vain yksi nainen, ei koko porukka. Jos kiinnität kaikkiin heistä yhtä paljon huomiota saa se sinut vaikuttamaan "pelaajalta". Kiinnittämällä huomiosi vain yhteen naiseen, jota sinun on tarkoitus lähestyä saat hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Naiset eivät rakasta mitään niin paljon kuin sitä, että heidät saadaan tuntemaan olonsa erityiseksi. Joten vaikka saatatkin kiinnittää useamman naisen huomion niin pidä ajatuksesi ja huomiosi vain yhdessä. Muussa tapauksessa vaihtoehtona voi olla kotiin palaaminen yksin.

3. Saa hänet tuntemaan olonsa maailman kuumimmaksi naiseksi

Usein nainen viehättyy miehestä vain yhdestä syystä: siitä miltä mies saa hänet tuntemaan itsensä. Joten jos saat hänet tuntemaan itsensä huoneen kauneimmaksi ja kuumimmaksi naiseksi, ovat mahdollisuutesi tavata hänet uudestaankin suuremmat. Tämä toimii sinun hyväksesi pitkällä aikavälillä siten, että jos hän on luottavainen ja tuntee olonsa turvalliseksi kansasi saatat tosiaan pystyä jopa luomaan pitemmän suhteen henkilön kanssa. Tämä neuvo tulee tosin yhden varoituksen kanssa: Hyppää tämä osion yli jos naisella on jo suuri ego, sillä sinun ei tarvitse kasvattaa sitä enää yhtään.

4. Älä pelkää kehumasta häntä vain siksi, että luulet hänen kuulleen jo kaiken

Toisin sanoen älä pelkää lähestymästä häntä ja kehumasta häntä myöhemmin, vaikka luulisitkin, että et ole ensimmäinen joka tekee niin. Voit ajatella, että se ei ole minkään väärti, lähestyä sitä kaunista naista joka seisoo yksin kulmassa, mutta mietipä tätä. Monet miehet ajattelevat samaa. Usein kauneimmat naiset ovat saaneet osansa perään huutelijoista kaupungilla, mutta heitä ei usein lähesty mukava ja aito mies. Joten älä pelkää, että hän olisi kuullut jo sen kaiken. Sen sijaan pysy perusteissa ja kerro kehu häntä samalla kun juttelette.

5. Älä käytä kliseitä ja valmiita iskulauseita


Älä ikinä tee tätä. Jos käytät kliseisiä iskulauseita teet varmasti yhden kahdesta asiasta: Saat itsesi näyttämään siltä kuin yrittäisit liikaa tai näytät kokemattomalta naisten kanssa (joka on vieläkin pahempi). Sen sijaan pidä asiat yksinkertaisina ja yritä olla aito. Näin leikkaat muodollisuuksien läpi ja erotut eduksesi miesten keskuudesta jotka käyttävät iskulauseita - ja kyllä, heitä on vielä paljon jotka niitä käyttävät.

6. Lähesty häntä muissa paikoissa kuin baarissa tai yökerhoissa.


Naiset ovat tottuneet lähestyviin miehiin baareissa ja yökerhoissa, joka aiheuttaa sen, että heidän suojamuurinsa ovat ylhäällä. Tämä tarkoittaa sitä, että hän voi helposti torjua sinut koska lähestyt häntä juuri kun hän on päässyt eroon ärsyttävästä miehestä tai koska hän juuri puhut pitkään jonkun miehen kanssa. Lisäksi yökerhoissa naiset odottavat tulevansa isketyiksi, ja ovat tämän vuoksi puolustusasemissa. Tämä vaikeuttaa välittömästi työtäsi. 

Siksi sinun tulisikin lähestyä häntä paikoissa joissa sinulla on yllätyksen tuoma etulyöntiasema. Jos lähestyt häntä supermarketissa tai vaikka kahvilassa ei hän osaa odottaa, että joku yrittäisi iskeä häntä, tästä syystä moni nainen yllättyy positiivisesti ja antaa sinun lähestyä häntä helpommin. Kaiken tämän sanottuamme haluamme myös varoittaa sinua sen suhteen miten lähestyt henkilöä. Muista olla huomaavainen jos hän on ostamassa esimerkiksi housuja ja näyttää kiireiseltä. Tällöin hän ei mitä luultavammin kaipaa yleisöä saatikka sinua lähelleen.

7. Tiedä milloin sinun tulee kävellä pois


Toista tätä kun olet menossa hurmaamaan naisen: "Ei ole mitään mikä on kauheampaa kuin liian takertuva mies." Lukemalla hänen kehonkieltään tiedät milloin hän on kiinnostunut, mutta tiedät lisäksi milloin sinun tulee poistua paikalta.

Esimerkiksi, katsooko hän suoraan silmiisi vai harhaileeko hänen katseensa? Näyttääkö hän tylsistyneeltä keskustellessanne? Jos annat hänelle parhaan kuvan itsestäsi ja hän silti näyttää poissa olevalta niin katkaise yritys siihen ja siirry pois tilanteesta.

Entä jos hän on antaa sinulle hyviä merkkejä? Sinun ei silti pitäisi viipyä paikalla liian pitkään. Jos jätät keskustelun hyvälle mallille, jätät hänet kaipaamaan lisää.


Loppuun haluamme vielä muistuttaa, että vaikka olisit kuinka hurmaava niin kaikki naiset eivät ole kiinnostuneita sinusta. Syynä voi olla että nainen tapailee jo jotakuta, hänellä on huono päivä tai hän ei yksinkertaisesti vain ole kiinnostunut sinusta. Tulet myös mitä luultavammin kohtaamaan useasti torjutuksi tulemisen, mutta älä masennu vaan jatka eteenpäin.

Toisin sanoen jos haluat olla menestyksekäs varaudu kasvattamaan paksu nahka itsellesi.

Jos haluat kokeilla taitojasi turvallisemmassa ympäristössä suosittelemme tutustumaan listaamme parhaista deittisivustoista TÄÄLLÄ. Liittyminen näille sivustoille on ilmaista ja ei vaadi sinulta luottokorttia tai muita tietoja vaan voit huoletta liittyä ja kokeilla onneasi.

Sisällön tarjoaa Blogger.