Header Ads

"Vain miehille!"


Johnny Shanahan, 36 on perustanut parturin johon vain miehillä on lupa tulla leikattavaksi. Toki naiset saavat vierailla liikkeessä ostoksilla, mutta parturi ja oleskelu on tarkoitettu vain miehille.

Johnny, lempinimeltään the BaBa, on saanut uhkauksia ihmisiltä, koska julisti että hänen liikkeensä on vain miesten tila. Tämä herätti välittömästi valtavan twitter hyökkäyksen häntä vastaan. Hänet on uhattu murhata ja hänen liikkeensä on sotkettu. Kaiken tämän lisäksi hänelle on lähetetty uitettuja tampooneja.

Silti Johnny the Baba uskalataa taistella tuulimyllyjä vastaan ja pitää pintansa. Hän kertoo, että hänen vaimonsa on hänen innoituksensa ja on ollut hänen tukenaan koko ajan.

Parturiliikkeestä löytyy baari, sikareita ja paikka pokerin peluulle. Johhny sanookin, että tila ei ole naisvastainen vaan mies myönteinen.

Johnnylla onkin suunnitelmissa avata neljä uutta liikettä Lontoon alueelle. Kiitos "vain miehille" maineen hänen bisneksensä on rähjähtänyt. Hän on myös ehdolla vastaanottaaan Junior Chamber International Entrepeneur of the Year - palkinnon.

"Miehet viihtyvät paremmin vain miehille alueilla" hän sanoo. "He nauttivat siitä. On vain hyvin harvoja paikkoja jäljellä joihin vain miehet on sallittu. He tuntevat kuin kuuluisivat clubiin."

"Me emme ole kaikille, mutta jos yrität miellyttää kaikkia et tule miellyttämään ketään. Tämän olen joutunut oppimaan raskaimman kautta elämässä. Jos yrität miellyttää kaikkia, kuolet turhautuneena."

Naisillahan onkin jo naistenkuntosalit, -kirjastot, -taxit, -hotellit, -suojat ja -vakuutukset. Annetakoon siis myös miehille heidän oma tilansa, jossa he saavat olla miehiä ja heidän ei tarvitse pelätä tuomituksi tulemista.Sisällön tarjoaa Blogger.