Header Ads

Tutkijat eivät löydä vauva-palstalta miesvihaa


Feministit on päästetty YLEn uutisiin kertomaan, että he eivät kattavista tutkimuksistaan huolimatta löydä naisten palstoilta miesvihaa.
 1. Tutkijat eivät ole löytäneet naisten palstoilla ja blogeissa miesvihamielisyyttä. Monesti miehet ovat lähinnä sivuroolissa tai kokonaan pois näyttämöltä.
 2. Naiskeskustelijat viihtyvät puolestaan esimerkiksi Vauva.fi-keskustelusivustolla, joka on päätoimittaja Tytti Kontulan mukaan Suomen suosituin aikakauslehden nettisivusto. Miesvihamielisyyttä en ole kohdannut, lähinnä saatetaan sanoa, että taas se mies jätti tuonkin tekemättä, Tytti Kontula sanoo.
Vauva-lehden päätoimittaja Tytti Kontula väittää kirkkain silmin, että hän ei löydä Vauva-palstoilta miesvihaa.
Sallikaa minun nauraa! Vauva-palstaa pahempaa miesvihan tyyssijaa ei ole olemassakaan.
Tuija Saresma sanoo:
 • Miesten blogeissa puolestaan suomalaisia naisia arvostellaan esimerkiksi siitä, että he ovat työelämässä ja matkustelevat.
En ole luultavasti koskaan elämässäni törmännnyt blogikirjoitukseen, jossa naisia arvostellaan töiden tekemisestä ja matkustelusta.
Vauva palstan miesviha-antia
Vauva-palstalta löytyy sadoittain keskusteluketjuja Laasanen/Lassukka akselilla, joissa haukutaan minua tai muita laasaslaisia.
 • Laasanen narsistina pedannut asiat loppuun asti, ja joka kouluampumisen kohdalla vain hymyilee ja syyttää feministejä/naisia sen sijaan että sitä, ketä lopulta tappoi! Kuvottava mies siansilmineen ja laskelmoitune shakkipeleineen. Iskee heikompiinsa kuin mafioso, koska itse on paskiainen ja häivyttää omiin missiunelmiinsa ym. paskaan kaiken muun, kuin varsinaisen asian! Eihän sillä ole mitään hävittävää, eikä yhtään ystävää edes!
 • Kumma kun Henry ei ole itse vastannut, fiksu ja akateeminen ihminen kun on kuitenkin kaikesta huolimatta ja luulisi, että vastauksia tällä olisi. Ehkäpä sille tärkeämpää purkaa omia traumoja ja vain syytellä muita päivittäin ja kalastella seuraajia omille traumoilleen, joiden seuraukset valitettavasti näkyvät myös kokonaiskuvan myötä tässä ketjussa. Siis katkeruus ja kauna, ja utopiat siitä, miten naisille voisi kostaa näiden omasta tahdosta tms. tai kun vaimo lähti tms. sen, ettei enää parempaa saa. Henry hyvä, anna palaa!
 • Henryllä ei taida olla vastauksia lainkaan. Säälittävää. Eipä sitten liene ihme, että gradu hylättiin kahdesti tai se, ettei tohtorin hattua anneta pelkästä muiden arvostelusta, jos oma anti tämä käytännössä = nolla siis. Kaikille vaan tehtaalta missi auliiksi palvelijaksi ja kotikoneeksi? Ja hei Henkka me kyllä kaikki tiedetään, että olet narsistinen vanhapoika, jolla ei ole paljoa sanottavaa lopulta yhtään kellekään, mutta sitä kitinää muiden vioaista sitä enemmän, mitä ikää nyt tulee.
 • Joka mies joka tähän maailmaan on tullut on pilannut äitinsä sukupuolielimet ja myöskin se Laasanen, kumma että kehtää silti inistä siitä, millainen nainen olisi tälle passeli ( jos olisi varaa valikoida työttämänä ja ylipainoisena reppanana se teinineitsytms.). Kauhea myötähäpeä tämän puolesta silti, olettaako tämä herra ihan silti, että todesta otettaisiin? Niin rumakin. Hyi ja yök. Ei sille ilman rahaa heruisi edes Taliban-systeemissä. Mutta jos se Laasanen on ihan maisteri, niin olisi tosi kiva kuulla siltäkin vastaus jo.
 • Laasasen kaltaiset miehet kun ovat yleensä alle 170cm ja niitä äänekkäimpiä naisen ulkomuodon arvostelijoita samalla. Henryhän kuitenkin väitti olevansa pitkä ja komea, lähtikö nainen siltä vain sietämättön luonteen takia vai juuri näiden harhaisten utopioiden vuoksi?
 • Lassukat eivät ole tasa-arvon edustajia, vaan lauma säälittäviä pikkumiehiä, jotka eivät saa naista.
Olen kerännyt FB-sivulleni kymmeniä esimerkkejä vastaavista vihakeskusteluista vauva-palstalta
 • Ulkonäkö: 2 (jotenkin löysän näköinen)
  Status: 1 (työtön, eikä viitsi edes uudelleenkouluttautua)
  Varallisuus: 1 (ei varmaan ryve rahoissa)
  Sosiaaliset taidot: 1 (omien mielipiteiden kirjoittelu US:ssa on noloa)
  Koulutus: 1 (sosiologia on pilipalitiedettä)
Yhteenveto
Vauva-palstalla on satoja keskusteluketjuja, joissa panetellaan minua (ja muita laasaslaisia) törkeällä tavalla, joka täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit.
Siitä huolimatta Vauva-fi sivuston päätoimittaja Tytti Kontula ei ole havainnut palstallaan minkäänlaista miesvihaa.

Lähde - UusiSuomi, Henry Laasanen, blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.