Header Ads

Time sensuroi omaa kyselyään


Ilmeisesti feministeille oli liikaa, että sana "feminist" olisi mukamas kokonaan kielletty. Viimeisen tarkistuksen (jonka kirjoittaja itse näki) oli, että yli 48% äänestäneistä oli sitä mieltä, että sana "feminist" tulisi kieltää. Toiseksi eniten ääniä saanut sana taisi olla noin 9% paikkeilla tällöin.

Nyt Time lehti on päättänyt poistaa sanan listalta ja itse en voi kuin todeta, että hyvää työtä ihmiset. Tässä näemmä taas, miten feministit pyrkivät kieltämään kaiken kritiikin itseään kohtaan.

Mitä luultavammin jos listalla oltaisiin nähty esimerkiksi sana "Men's Rights Activist" (MRA) tai jokin muu samankaltainen jota olisi äänestänyt 90% äänestäneistä niin sille oltaisiin vain naureskeltu sen sijaan, että se olisi poistettu hirveänä osoituksena matriarkkaattisesta yhteiskunnasta. (Vrt patriarkaattinen yhteiskunta äänestää "feminist" sanan poistamisen puolesta).

Vielä muistutukseksi kaikille, että feminismi ei siis aja tasa-arvoa (kuten Time lehden kirjoittaja Nancy Gibbs kirjoittaa) vaan naisten aseman parantamista.

Eli vielä kertaalleen haluan tätä painottaa, (koska feministit tulevat tästä kumminkin valittamaan ja itkemään, sekä vannottamaan, että feminismi ajaa tasa-arvoa, mutta kuten jo aikoinaan sanottiin... teot puhuvat puolestaan) feminismi EI AJA TASA-ARVOA vaan naisten aseman parantamista ja naisten oikeuksia.

Sisällön tarjoaa Blogger.