Header Ads

Pääministeri Alexander Stubb väheksyy miesten ongelmia


Ei voi kun sanoa, että tässähän meni ihan "murot" väärään kurkuun kiitos pääministerimme Alexander Stubbin.


Ylen haastattelija Pekka Ervasti kysyi pääministeriltäme miten miehillä menee ja vastaukseksi miehet saivat vain pilkaa,vähättelyä ja ylimielisyyttä.

Isot kiitokset Anna-Stina Nykäselle joka uskaltaa sanoa suorat sanat Stubille kirjoituksessaan HS:ssä.


Tässä lainaus Anna-Stina Nykäsen kirjoituksesta HS:ssä.

__________________________________________________________________

"Se on varmaan aika yksilöllistä, loppupeleissä, hirveen vaikee yleistää", sanoi Stubb.
Kaikki lähtee hänen mielestään yksilön omista kokemuksista ja arvoista.

"Meillä miehillä itse kullakin menee välillä hyvin ja välillä huonosti." Välillä tuntee epäonnistuvansa kaikessa, se on normaalia, hän lohdutti. Hänkin kokee isänä epätäydellisyyden tunteita. Että "sainko murot pöydälle ajoissa."

Se siitä. Miesten murheet ovat murolautasen kokoisia. Mikä huuto syntyisi, jos naisista puhuttaisiin näin. Jos naisten aseman yhteiskunnallisen pohdinnan sivuuttaisi keveällä lohtupuheella:

Mä näkisin, että meitä naisia ja äitejä on niin monenlaisia, etten kyllä yhtään lähtis yleistämään. Joskus sitä tuntee ittensä uhriks, mutta se on kyl ihan yksilön valinnoista kiinni. Kaikkihan me naiset mietitään välillä, että onko tää hame nyt liian lyhyt. Se on ihan normaalia. 
______________________________________________________________________

En voi ymmärtää miten pääministeri kehtaa vähätellä miesten ongelmia, mutta ilmeisesti esimerkiksi tässä listassa esitetyt ongelmat ovat niin pieniä, että ne voidaan hänen mukaansa täysin sivuuttaa.

Tai ehkäpä pääministeri näkee, että esimerkiksi seksismi voi kohdistua vain naisiin, mutta ei miehiin. Me kummin olemme nähneet "Seksismin todelliset kasvot".

Koko haastatelun voit kuunnella Yle areenasta täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.