Header Ads

Kuinka torjua eri häpäisytekniikat


Monia miehiä häpäistään siitä, että he uskaltavat nostaa miesten ongelmat esiin ja taistella niitä vastaan. On todella surullista, että miesten täytyy kuunnella vähättelyä koskien ongelmiaan sekä epätasa-arvoa kohtaan jota he kohtaavat elämässään päivittäin.

Päätimmekin siis ottaa esiin yleisimpiä häpäisytekniikoita ja kertoa miten voit lyödä häpäisijöillesi luun kurkkuun.Vihasta syyttäminen

Tavoitteena syyttää henkilöä vihasta naisia kohtaan. Henkilön negatiiviset tunteet pyritään osoittamaan täysin vääriksi ja epäoikeuden mukaisiksi

"Sinä olet katkera!"
"Sinun täytyy päästä naisvihasi yli."
"Olet niin negatiivinen!"

Vastaus: Viha on oikeutettu tunne epäoikeudenmukaisuuden edessä. On tärkeää muistaa, että passiivisen pahan hyväksyminen ei ole hyve.

Pelkuriksi haukkuminen

Tavoitteena syyttää henkilöä siitä, että hän pelkää naisia:

"Sinun täytyy päästä pelkosi yli."
"Astu esiin ja ole mies!"
"Sinä pelkäät vahvoja naisia!"

Vastaus: On tärkeää muistaa, että on tyhmyydellä ja rohkeudella on suuri ero. Järkevät ihmiset ottavat vain harkittuja riskejä. On siis järkevää miettiä mitä riski maksaa.

Mammanpojaksi haukkuminen / Yliherkkä

Tavoitteena syyttää henkilöä yliherkäksi tai pelkuriksi

"Lopeta valittaminen!"
"Kestä se kuin mies!"
"Teillä miehillä ei ole läheskään niin huonosti asiat kuin meillä naisilla!"
"Pelkäät vain menettäväsi miehen etuoikeutesi"
"Sinulla on hauras mies ego ..."

Vastaus: Henkilö joka käyttää tätä tekniikkaa ei yleensä ymmärrä asioiden molempia puolia. Hänet kannattaa kohdata rakentavalla kysymyksellä johon hän voi vastata vain kyllä/ei. Esimerkkinä voidaan ottaa esimerkiksi huoltajuuskiistat joissa miehet ovat aina heikoilla ja kysyä: "Onko mies sopiva lähivanhempi." Jos hyökkääjä vastaa ei, voidaan jatkaa kysymystä, siten että miksi miehen tulisi tällöin maksaa äidille mitään, jos ei ole sopiva henkilö lähivanhemmaksi ei miehen tällöin voida olettaa olevan tarpeellinen lapsen elämässäkään.

Huomautettakoon tähän väliin, että miesten ja naisten välillä vanhempina ei ole löydetty juuri eroa. Molemmat suoriutuvat tehtävästä yleisesti ottaen yhtä hyvin.

On lisäksi hyvä kysyä miksi hyökkääjä valittaa asiasta kun joku kerrankin tekee jotain miesten puolesta ja yrittää parantaa miesten sorrettua asemaa.

Lapsellisuus

Tavoitteena heikentää henkilön auktoriteettia laskemalla hänet lapsen tasolle haukkumalla häntä epäkypsäksi.

"Kasvaisit jo aikuiseksi!"
"Olet niin epäkypsä!"
"Asutko äitisi kanssa?"
"En ole kiinnostunut pojista. Olen kiinnostunut todellisia miehiä. "
"Miehet välttelevät naimisiin menoa ja he eivät synnyttä lapsia."
Vastaus: On muistettava, että henkilön seksuaali historia, siviilisääty, vanhempien asema, jne. eivät ole luotettavia indikaattoreita kuvastamaan kypsyyttä ja vastuullisuutta. Jos ne olisivat, niin emme kuulisi tai lukisi valkokaulusrikoksista, avioeroista, teiniraskauksista, suunnittelemattomia raskauksista, avioliiton ulkopuolisesta seksistä tai muista samankaltaisista asioista.

Lisäksi on otettava huomioon, että talous on kolhinut kovemmin miehiä kuin naisia yleisemmin ja täten pakottaa heidät asumaan vanhempiensa nurkissa usein pidempään kuin he itsekään haluaisivat, koska heillä ei ole varaa muuttaa nykyisiin kalliisiin vuokra-asuntoihin.

Uhan alaisuus

Tavoitteena syytää henkilöä, siitä että hän uhkaa väittelijää olemassa olollaan tai jollakin muulla tavalla. Näin henkilöä voidaan kieltää puhumasta ja hänet pyritään sensuroimaan sen vuoksi, että hän mukamas vaikuttaa uhkaavalta.

"Te olette pelottavia."
"Saat oloni epämukavaksi."

Vastaus: Voi olla rakentavaa huomauttaa, että vain kiihkoilijat ja tyrannit pelkäävät ottaa totuuden vastaan kun se heille tarjotaan. Voidaan myös kysyä, miksi jotkut naiset luulevat voivansa toimia johtotehtävissä jos he pelkäävät mitä muut henkilöt sanovat ja pyrkivät rajoittamaan heidän sananvapauttaan.

Rationalisointi / Katkeruus

Tavoitteena syyttää ja vierittää syy henkilön omaan niskaan.

"Olet vain katkera, koska et saa pillua."
Vastaus: Tässä tapauksessa on kysyttävä, että onko sillä mitään väliä todellisuudessa vaikkei henkilö saakaan seksiä. Entä jos hän on itse valinnut tämän tien ja ei halua seksiä naisilta. Ehkä henkilö itsessään on katkera, koska ei voi saada munaa/pillua juuri tältä henkilöltä.

Fasismista syyttäminen

Tavoite syyttää henkilöä suvaitsemattomuudesta, ääri-ideologioista tai, että hän on tietämätön.

"Sinä olet yksi niistä oikeistolaisista kahjoista."
"Olet ääri-.."
"Kuulostat KKK."
"Olet patriarkaatin kannattaja!"

Vastaus: Henkilön tulee muistaa, että totuutta ei päätä se kuinka moni on jotain mieltä. Tietyt ideat vaikka ovatkin poissa muodista, eivät muuta totuutta miksikään. On tärkeää muistaa, että kultainen keskitie ei ole ratkaisu kaikkiin asioihin (ns. looginen kompromissi "valheellinen kompromissi").
Seksuaalisen suuntautumisen epäileminen

Tavoitteena kyseenalaistaa henkilön seksuaalinen suuntautuminen ja maskulinismi.

"Oletko homo?"
"Tarvitsen tosimiehen, en mammanpoika."
"Olet niin nynny."

Vastaus: Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä tasa-arvon ja miestenoikeuksien kanssa.

Yleistäminen

Tavoitteena syytää henkilöä yleistämisestä ja seksuaalisten stereotypioiden levittämisestä varsinkin naisten kohdalla.

"En ole tuollainen!"
"Lopeta yleistäminen!"
"Se on seksistinen stereotypia!"

Vastaus: Voidaan huomauttaa, että feministit ja monet muut naiset tekevät yleistyksiä miehistä. Lainaukset feministeillä todistavat tämän nopeasti todeksi. Lisäksi on hyvä huomauttaa että trendi ei ole sama asia kuin yleistäminen. On myös muistettava, että vaikka kaikilla naisilla ei tiettyjä piirteitä ole, niin suurella osalla näitä piirteitä löytyy.

Naisviha

Tavoitteena syyttää henkilöä naisvihasta tai jostain muusta samankaltaisesta käyttäytymisestä naisia kohtaan

"Senkin naistenvihaaja!"
"Miksi vihaat naisia?"
"Rakastatko äitiäsi?"
"Et näe naisten ahdinkoa."
"Olet ilkeämielinen."
"Näet naiset varmaan vain ovimattoina."
"Haluatko perua naisten oikeuksia !!"
"Haluatko saada minut itkemään!"

Vastaus: Henkilön tulisi kysyä, miksi miesten asiaa ajava henkilö nähdään naisten asiaa vastaan olevana henkilönä (varsinkin kun usein feministit näkevät ja väittävät, että kaikki mikä sallitaan miehille on pois naisilta). Henkilö voi myös kysyä miksi nainen yrittää saada sääliä ja herättää pelkoa henkilöä kohtaan, kuin mukamas hän olisi hyökkäämässä naista vastaan vaikka on vain ollut looginen ja perustellut kantansa

Henkilön mielenterveyden epäileminen

Tavoitteena syyttää henkilöä mielenterveydellisesti tai henkisesti epävakaaksi.

"Olet epävakaa."
"Sinulla on ongelmia!."
"Tarvitset terapiaa."
"Hullu!"

Vastaus: Vastauksena tähän hyökkäykseen voit kysyä onko henkilöllä pätevä tutkinto jolla hän pystyy arvioimaan henkilön mielenterveyttä. Jos ei, voit leimata henkilön välittömästi valheellisen tietoa levittäväksi narsistiksi joka ei pysty käsittelemään sitä, että on väärässä.

Itsekkääksi haukkuminen

Tämä hyökkäys on itsestään selvä. Tämä on yksinkertainen hyökkäys miehiä kohtaan jotka eivät halua lähteä naisten kanssa romanttisiin suhteisiin.

"Olet niin materialistinen."
"Olet niin ahne."
Vastaus: Käännä vastaus haukkujaa vastaan. Esimerkiksi: "Sinä siis sanot, että minun tulisi käyttää rahani naiseen kuten sinä, sen sijaan, että käyttäisin ne itseeni. Ja sinä syytät minua itsekkyydestä? Mitä sinä ajattelit sitten tehdä minun hyväkseni?"

Pinnalliseksi haukkuminen

Tavoitteena leima henkilö pinnalliseksi siaksi.

"Jos et juoksisi bimbojen perässä..."
"Miten voit olla niin pinnallinen ja torjua yksinhuoltajaäidin?"

Vastaus: Tavallisen näköiset naiset voivat olla aivan yhtä vaativia ja vaikeita käsitellä kuin kauniit ja "korkean tason" naiset. Liittyen pinnallisuuteen yleisestikin, media toimittaa myös miehille valtavat listat mitä miesten tulisi tehdä vaimojen ja tyttöystäviensä puolesta ja miltä heidän tulisi näyttää, jotta kelpaavat naisille.

Ruma ulkonäkö

Tavoitteena leimata henkilö niin epäviehättäväksi, että hän ei saisi naista vaikka yrittäisi.

"Lyön vetoa, olet lihava ja ruma"
"Et saa pillua!"
"Läski!"
"Luuseri!"
"Oletko ajatellut, että ongelma olet sinä?"

Vastaus: Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, miten vastustaja pyrkii välttelemään perustelemasta ja vastaamasta antamiisi aiheisiin ja pyrkii sen sijaan hyökkäämään suoraan sinua vastaan koska et halua romanttisia suhteita naisten kanssa.

Pelkuruus ja negatiivisuus

Tämän taktiikan tarkoituksena on horjuttaa henkilön argumentteja ja luoda hänestä negatiivinen kuva sekä näyttää, että henkilö mukamas pelkää jotain.

"Älä ole niin negatiivinen."
"Olet niin kyyninen."
"Jos kieltäydyt on suhteista naisten kanssa, niin olet jo hävinnyt väittelyn."
"C'mon! Miehet ovat tekijöitä, eivät luovuttajia."

Vastaus: Asia on helppo kääntää omaksi voitokseen selittämällä, että olet vain realistinen asian suhteen. Lisäksi voidaan huomauttaa, että monet naiset pahoinpitelevät miehiä ja yhteiskunta ei puutu millään tavalla tähän tilanteeseen. Monet miehet eivät ole menettäneet toivoaan, mutta he eivät jaksa enää odottaa, että yhteiskunta puuttuisi tilanteeseen vaan päättävät kävellä pois tilanteesta lopullisesti.

Läheisyydestä pidättäytyminen

Tavoitteena varoittaa henkilöä siitä, että moni nainen tulee kääntämään henkilölle selkänsä ja kieltämää hänen olemassa olonsa kokonaan.

"Kukaan nainen ei mene naimisiin tuollaisen henkilön kanssa."
"Tuollaiset nössöt eivät tule koskaan saamaan pillua!"

Vastaus: Tämä on erinomainen esimerkki pelosta ja epäymmärryksestä. Syyttäjä ei ymmärrä, että miehen onnellisuus ei riipu hänen romanttisista suhteistaan vaan hänestä itsestään. On myös muistettava, että henkilö vain yrittää kääntää asian itselleen paremmin, koska ei enää tässä vaiheessa pysty perustelemaan mitään loogisesti ja järkevästi.

Sisällön tarjoaa Blogger.