Header Ads

Nainen yritti syyttää poliisia seksuaalisesta häirinnästä

Arrested for false claim and drunk driving

Hän voi toimia hurmaavasti, mutta Deanna Griego oli ilmeisesti valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen pulasta - myös syyttäessään poliisia seksuaalisesta häirinnästä. Albuquerquen poliisi Jared Frazier, nauhoitti koko kohtaamisen onnekseen.

Kun Frazier veti Griego sivumpaan epäiltynä rattijuopumuksesta aiemmin tässä kuussa, hän yritti selittää poliisille epäselvää puhettaan "puheviaksi" ja yritti jopa mielistellä poliisia, kertoen: "Olen menossa poliisi kouluun." 23-vuotias Deanna epäonnistui tienvarella tehdyssä raittius testissä, joten Frazier laittoi hänelle käsiraudat ja vei hänet poliisiasemalle, jossa hänelle tehtiin alkometri testi. Poliisi asemalla Deanna Griego pyysi lupaa päästä vessaan.

Päästettyään naisen vessaan, poliisi Jared Frazier naisen puhuvan vessassa: "Miten saisin poliisin pulaan?". Tällöin hän muisti naisen laittaneen puhelimensa rintaliiveihinsä piiloon. Poliisi pyysi naista tulemaan ulos vessasta ja lopulta naisen kieltäytyessä joutui poistamaan hänet sieltä.


Myöhemmin Deanna Griego yritti nostaa syytteen poliisia vastaan, syyttäen häntä seksuaalisesta häirinnästä, koska poliisi oli tullut vessaan hänen ollessaan siellä. Kiitos videon poliisi vapautttiin kaikista syytteistä. Nyt Deanna Griegoa odottaa rattijuoppous syytteen lisäksi syyte valheellisesta syytöksestä.

Sisällön tarjoaa Blogger.