Header Ads

Miksi miehen ei kannata seurustella yksinhuoltajan kanssa


Tässä kirjoituksessa ajattelin käsitellä yleisesti ehkä jopa hiukan tabua asiaa eli miksi miehen ei kannata seurustella yksinhuoltaja äidin kanssa.

1. Naisella on lapsi toisen miehen kanssa.


Herää kysymys miksi mies jätti lapsensa äidin eli onko naisessa jotain vikaa yleisesti ja jos taas nainen jätti miehen niin miksi?

Lisäksi tämä mies tulee pyörimään kuvioissa, koska varmasti haluaa olla lapsen kanssa tekemisissä. Jos taas ei halua niin, sinulta voidaan odottaa tämän lapsen isähahmoksi ryhtymistä vaikket siihen olisi vielä valmis tai et edes haluaisi sitä.

Eli kaiken kaikkiaan olet erittäin vaikeassa tilanteessa välittömästi alusta alkaen.

2. Naisella on lapsi, joten hänellä ei tule olemaan aikaa sinulle.


Lapsi tulee aina ensin ja näin sen kuuluukin olla. Et tule juuri saamaan aikaa lapsen äidiltä, koska lapsi tulee aina ensin ja aikanne rajoittuu entisestään jos lapselle sattuu jotain. Jos nainen taas ei katso lapsen perään tulee sinun huolestua siitäkin, sillä minkälainen äiti ei laittaisi lastaan ensimmäiseksi?

Lisäksi koska naisella on lapsi, voidaan sinun odottaa maksavan molempien ruuat jos he ruokailevat sinun luonasi (lisää kuluja yksinelävän talouteen) ja jos taas ruokailet heidän luonaan odotetaan sinun joko tuovan ruokaa sinne tai ruokailet heidän kustannuksellaan (lisää kuluja yksinhuoltajalle) eli molemmissa tapauksessa jompikumpi häviää sen sijaan, että kumpikin saisi jotain.

Verrattuna 1+1 tilanteeseen jossa yleisesti voidaan nykyaikana molempien joko maksavan omat ruokansa esimerkiksi ravintolaillallisella tai vuorotellen tarjoten jos tälläiseen tilanteeseen päästään ja pääsit toisillekin treffeille.

3. Naisella on jo lapsi/lapsia jolloin hän ei ole enää halukas hankimaan niitä lisää.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole hankkinut lapsia, mutta haluaisit niitä, et tule mitä todennäköisemmin saamaan niitä tämän kumpanin kanssa vaan sinun saatetaan odottaa kasvattavan naisen nykyiset lapset.
Mitä lapsi ajattelee sitten sinusta?

Noh... tähän on parikin vaihtoehtoa ja suurin osa niistä ei ole mukavia...

1. Viet rakkaan äidin aikaa, jolloin hänen aikaansa ei juuri jää lapselle, joten lapsi vihaa sinua ja on kateellinen.

2. Lapsi vihaa äitiään (odotetusti murrosikäinen "lapsi") jolloin koska seurustelet hänen vihansa kohteen kanssa ei lapsella ole kunnioitusta sinua kohtaan ja tämä taas mutkistaa asioita, koska sinun odotetaan edelleenkin olevan auktoriteettina lapselle.

3. Harvinaisin kohta, joka on siis paras sinun kannaltasi on se, että lapsi kunnioittaa vanhempiaan ja sattuu hyväksymään sinut osaksi perhettä. Tämäkin on toki mahdollista, mutta vie aikaa ja resursseja luoda tämä suhde lapseen. Lisäksi jos teille sattuu ero naisen kanssa, menetät kaiken vaivalla tehdyn työn.

Jos etsit sinkkunaisia niin käy kurkaamassa lista parhaista nettideitti sivustoista täällä.

Sisällön tarjoaa Blogger.