Header Ads

Miehen vaaditaan maksavan 30 000 $ sosiaalietuuksia lapsesta joka ei ole hänen


Yli kahden vuosikymmenen ajan, Detroitista kotoisin oleva mies on taistellut valtiota vastaan, joka vaatii häntä maksamaan äidille sosiaalietuuksia lapsesta joka ei ole hänen. 

Carnell Alexander sai tietää lapsesta ensimmäisen kerran poliisin vetäessä hänet sivuun liikennerikkomuksesta 1990 luvulla.

"Tiesin ettei minulla ole lasta joten olin ihmeissäni", Alexander kertoi uutisille, kun poliisi oli kertonut hänelle saaneensa oikeudelta pidätysmääräyksen hänestä.

Alexander hankki DNA-testin vaikka tuomioistuin sanoi, että se olisi liian myöhäistä

DNA-testiä ei ollut helppo saada, sillä Alexander ei tiennyt, missä nainen oli, joka oli väittänyt häntä lapsen isäksi. Hänellä oli vain peruskoulu käytynä,hän oli pätkätöissä ja varaton, joten hänen oli mahdotonta palkata apua.

Hän pyysi tuomioistuinta apua, mutta tuomioistuin ei voinut auttaa häntä laki syistä.

Alexander yritti selittää tuomioistuimelle, että ei ymmärrä laista mitään ja tarvitsisi siksi apua.


Lopulta hän löysi jonkun, joka tiesi missä nainen asui ja sai tarvittavat näytteet tehdäkseen isyystestin, joka lopulta vahvisti, että hän ei ollut lapsen isä. Mikä parasta, hän oppi tuolloin, että lapsen biologinen isä oli itse asiassa osa lapsen elämää.

Silti vuosikymmeniä myöhemmin tuomioistuin sanoo Alexanderin olevan velkaa kieltäytyessään allekirjoittamasta tuomioistuimen haastetta joka toimitettiin hänelle 1980-luvun lopulla. Tämä ei voi kuitenkaan pitää paikkaansa, koska Alexander oli vankilassa eikä isänsä talolla johon haaste sanottiin toimittaneen hänelle.

Jopa nainen, joka nimesi Alexanderin isäksi, sanoo nyt olevansa pahoillaan ja toivoo, että asia saataisiin päätökseen, toivoen samalla että Alexanderille ei tulisi jatkossa enää mitään ongelmia.

"Kaikki on minun syytäni" nainen kertoi. "Haluan että asia saataisiin pois päiväjärjestyksestä, jotta hän voisi jatkaa elämäänsä."

Hän jopa pyysi, että tuomioistuin ei vaatisi Alexanderia maksamaan hänelle 30 000 $ ja tuomioistuin suostui tähän. Tuomioistuin kuitenkin vaatii Alexanderia maksamaan 30 000 $ sosiaalietuuksia takaisin valtiolle, vaikkei Alexander ole näitä rahoja koskaan nähnytkään.

"Tiedämme, että lapsi ei ole minun, joten tehkäämme se mitä tarvitaan ja on oikein", Alexander sanoi kieltäytyessään maksamasta.

Lähde - The Blaze

Sisällön tarjoaa Blogger.