Header Ads

Anita Sarkeesian valehtelee


Anita Sarkeesian on kertonut miten hänet on uhattu murhata ja miten hän on "joutunut" pakenemaan ystävänsä luokse yöksi. Taas kerran saamme nähdä miten feministit (lue femakot) valehtelevat silmät pyöreinä saadakseen lisää julkisuutta ja ajaakseen valheellista agendaansa.

Jopa suomalainen Tilt.fi peli sivusto harhautui peleistä haukkumaan varsinkin miespelaajia säälittäviksi äidin tissiä imeviksi gamergatemammanpojiksi.

"Säälittävät, äitinsä tissiä imevät Gamergatemammanpojat" - Tilt.fi

Voineen siis sanoa, että tilt.fi toimituksessa karahdettiin pahasti sivutielle. Sen sijaan, että he olisivat tarkistaneet faktat (joita mekin heille heidän aiemmassa jutussaan tarjosimme kommenteissa) he alkavat haukkumaan pääasiallisia lukijoitaan eli pelaajia (lue miehiä). Toki naispelaajiakin on, mutta enpä yhtään naispelaajaa tunne, joka pitäisi tästä Anita Sarkeesiasta.

Anita Sarkeesian on nyt jäänyt kiinni valehtelusta ja poliisi on todennut, että mitä todennäköisemmin Anita itse on lähettänyt viestit itselleen.

Toisin sanoen Anita ei ole edes tehnyt tapauksesta poliisille tai FBI rikosilmoitusta vaan on tietoisesti valehdellut katsojilleen ja seuraajilleen!Lue myös aikaisempi juttumme Feministit yrittävät huijata tiensä peleihin josta löydät myös kuvan Anita Sarkeesian ja hänen tuttujensa luomasta feikki twitter tilistä jolla he loivat kohun ja jolla he lähettivät näitä uhkauksia Anitalle.

Tässä vielä video jossa haastatellaan poliisia joka tarkastaa poliisin tietokannasta onko Anita Sarkeesian todella jättänyt rikosilmoituksen näistä tappouhkauksista.


Sisällön tarjoaa Blogger.