Header Ads

47 vuotias opettaja yritti vietellä 10 vuotiaan oppilaansa


Pakkomielteinen opettaja Diane Brimble, 47, alkoi lähennellä 10 vuotiasta poikaa. Poika oli ilmeisesti ollut Dianen luokalla, jolloin nainen oli huomanut tämän. Diana meni jopa niin pitkälle, että tatuoi pojan nimen rintaansa ennen kuin yritti vietellä hänet.


Syyttäjä Patrick Bourke kertoi oikeudessa pojan kuvailleen fyysisiä lähentelyyrityksiä "oudoiksi" ja "pahoiksi".

Brimblem hallusta löydettiin pojan kirjoittama runo ja kuva. Tämän lisäksi opettajalla oli 20 kuvaa puhelimessaan joista yhden hän oli asettanut puhelimen taustakuvaksi.

Poliisin mukaan Brimble oli halaillut poikaa ja yrittänyt suudella häntä kaikkialle. Poika oli sanonut opettajalle, että ei ole tarpeeksi vanha seksiin johon Diana Brimble oli vastannut: "Olet silloin kun olet minun talossni".

Pojan vaihtaessa koulua, yritti Diana Brimble saada omat kahdeksan lastaan kampukselle, jotta voisi olla lähempänä poikaa.

Lähentelyt loppuivat vasta 2013 huhtikuussa kun pojan isä löysi opettajan lähettämiä, häiritseviä viestejä pojan facebookista ja tämän kännykästä.

Brimble tuomittiin oikeudessa viidestä säädyttömästä teosta alle 16 vuotiasta kohtaan ja yhdestä säädyttömästä viestittelystä ja lapsen houkuttelemisesta puhelimella. Diane Brimble itse kielsi tehneensä mitään väärää ja vakuutti syyttömyyttään.

(Pahoittelemme huonoa suomennosta. Alla vielä syytteet englanniksi epäselvyyksien välttämiseksi)


Syytteet englanniksi:

Brimble faced court charged with five counts of committing an indecent act with a child aged under 16 years, and one charge of using a telecommunications device to groom a child.

Valamiehistöltä vei kaksi päivää löytää nainen syyttömäksi lapsen seksuaaliseen hyväksi käyttöön sekä neljään muuhun syytteeseen, mutta lopulta päätyivät tuomitsemaan hänet edellä mainitusti.

Tuomari Mark Taft tuomitsi Diane Brimblelle 200 tuntia yhdyskuntapalvelua sekä määräsi hänet rekistöröitymään seksi rikolliseksi. Lisäksi hänet määrättiin psygologille hoitamaa mielenterveyttään.

Toisin sanoen Diana Brimble sai läpsäisyn käsilleen ja nuhteet "Ethän tee näin enään toiste!". Ainoa lohtu jota tästä voidaan saada on se, että nainen ei tule mitä todennäköisimmin enään ikinä opettamaan.

Voidaan kuitenki miettiä mikä tilanne olisi ollut jos roolit olisi käännetty toisinpäin ja kyseessä olisi ollut mies ja 10 vuotias tyttö. Mitä todennäköisimmin mies olisi ollut vankilassa ennen kuin olisi kerennyt kissaa hihkaisemaan.

Miesasia.fi on todella pettynyt naisen tuomioon ja voimme vain toivoa, että saamme maailmallakin pian muutosta tälläisiin tapauksiin ja henkilöille kunnolliset tuomiot, jotka eivät ole enään sukupuolesta riippuvaisia.

Lähde - ABC news

Sisällön tarjoaa Blogger.