Header Ads

Nainen murtautui miehen asuntoon ja raiskasi miehen

Seattle police / Chantae Gilman
31-vuotias mies nosti syytteen 26-vuotiasta Chantae Gilmania vastaan raiskauksesta. Tietojen mukaan mies oli osallistunut naapurinsa syntymäpäiville, joista oli myöhemmin saapunut kotiinsa ja nukahtanut sohvalle raskaan päivän päätteeksi. Kahdelta (02.00) aamuyöllä mies oli herännyt siihen, että nainen istui hänen päällään hänen erektoitunut peniksensä sisällään. Samaan aikaan Chantae Gilman oli painant miehen käsiä hänen päänsä päälle, jotta mies ei voinut paeta.

Uhri oli käskenyt naista nousemaan pois päältään välittömästi, mutta tiedettävästi nainen ei ollut välittänyt tästä vaan jatkanut aktia. Pienen taistelun jälkeen oli uhri kumminkin onnistunut heilauttamaan itsensä pois sohvalta ja naisen alta, onnistuen näin pakenemaan.

Miehen onnistui heittää nainen ulos asunnostaan ja paeta tämän jälkeen välittömästi Harborview sairaalaan jossa hänelle tehtiin raiskaustestit.

Uhrilta saatu naisen DNA vastasi Chantae Gilmanin DNA:ta.

Nainen on nyt syytteessä toisen asteen raiskauksesta.

(Englanniksi - She  has been charged with second-deree rape for assaulting a victim 'incapable of consenting to sexual intercourse by reason of being physically helpless.)

Lähde

Sisällön tarjoaa Blogger.