Header Ads

Feministit yrittävät huijata tiensä peleihinAndras Zecher on aloittanut vettoomuksen seksismiä vastaan peleissä (suljettu jo). Hassua on ainoastaan se, että se kaikki alkoi Anita Sarkeesian levittämistä valheista joiden mukaan häntä on ahdisteltu ja uhkailtu twitterissä ja muissa sosiaalisissa medioissa.

Muistuttaa hyvin paljon Zoe Quinnin tapausta joka paljastui hyvinkin nopeasti valheeksi hänen puoleltaan. Zoe Quinn makasi (petti silloista poikaystäväänsä) monen pelitoimittajan kanssa saadakseen hyvät arvostelut surkealle pelilleen ja alkoi syyttämään ihmisiä seksismistä sun muusta. Kiitokset hänen ex-poikaystävälleen joka paljasti hänet.

Lisätietoa Zoe Quinnistä saatte täältä.

Andreas Zecher toteaa kirjeesään jonka on allekirjoittanut jo lähes 2500 pelialan ammattilaista seuraavasti:

“Uskomme, että jokaisella sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisyydestä, uskonnosta tai vammasta huolimatta on oikeus pelata pelejä, kritisoida pelejä ja tehdä pelejä tulematta ahdistelluksi tai uhatuksi. Juuri yhteisömme monimuotoisuus mahdollistaa pelien kukoistuksen."
En ymmärrä mitä aihetta kyseisellä toteamuksella on, sillä peleissä yleisesti ei syrjitä ketään sen vuoksi ovat sitten punaisia, valkoisia, mustia tai vaikka vihreillä raidoilla päällystettyjä kummajaisia. Sitä sen sijaan karsastetaan että feministit kuten Anita Sarkeesia yrittävät syyllistää pelintekijöitä ja pelaajia siitä, että tekevät pelejä joita rakastavat ja pelaavat pelejä joita rakastavat.

Se että naishahmolla on isot tissit ei ole seksismiä, koska silloin voimme katsoa, että jos mieshahmolla on sixpack on se miesten esineellistämistä eli seksismiä myös. Eihän tässä kohta tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa näille Anita Sarkeesioille (femakoille), kun eivät ymmärrä todellisen seksismin ja kuvitellun "patriaktaalisen seksismin" eroa. Noh... kai joillakin sitten vain viiraa päässä niin pahasti, että jokaisesta hyllyvästä perseestä ja isoista tisseistä on valitettava ja varsinkin silloin jos ne kuuluvat kuvitellulle pelihahmolle.

(Huomautettakoon tähän väliin, että kaikki jotka ovat Anita Sarkeesian videoita millään tapaa kritisoineet on yleisesti "lynkattu" sanallisessa muodossa, joten mitä ilmeisemmin krittiikiä sinne päin ei saisi antaa, mutta toiseen suuntaan kyllä.)

Alla olevasta kuvasta voidaan helposti huomata, että kyseessä on täysin feikki twittertili. Samaan aikaan herää muutama kysymys jotka huomautetaan kuvassakin:

-Miksi Anita on kirjautunut ulos twitteristä ?
-Miten Anita Sarkeesian on löytänyt käyttäjän ilman hakua?
-Kaikki tweetit tehty todella nopealla aika välillä.

-Yhdessäkään lauseessa ei ole kirjoitusvirheitä.

Tässä näemmä taas erään esimerkin feministien yrityksestä puuttua pelaamiseen ja muuttaa se enemmän heidän näkemyksiään vastaavaksi. Minun puolestani, aivan suoraan sanottuna voivat painua niin pitkälle kuin pippuri kasvaa ja pysyä siellä.

Feminismiä ei kaivata peleihin missään muodossa eikä pelintekijöiden ja pelaajien tule missään nimessä kumartaa tätä miesvihakulttia vaan taistella sitä vastaan aina viimeiseen mieheen ja naiseen.


Sisällön tarjoaa Blogger.