Header Ads

Feminismiä ei saa kritisoida!Maria Sveland on Dagens Nyheterin kultuuri kirjoittaja ja Pohjoismaiden neuvoston asiantuntija. Nyt hän on tehnyt ehdotuksen jonka mukaan feminismin arvosteleminen tulisi tehdä laittomaksi. Raportin takana on NRK ja Pohjoismaiden minsterineuvosto joka on keskiviikkona tehnyt useita ehdotuksia siitä miten hallituksien tulisi ryhtyä toimenpiteisiin, mitä se kutsuu "uhkia, vihaa ja häirintää" internetin välityksellä. Uhkina luokitellaan muunmuossa "anti-feministiset asenteet", kuten asia julkisesti ilmaistu.

Ehdotuksen mukaan antifeminismin asenteet tulisi siis kieltää, jos ne ilmaisevat "asennetta, käyttäytymistä tai toimintaa". Anti-feminismiksi laskettaisiin lausunnon mukaan ainakin seuraavat asiat:

- Vastustus feminismiä ja tasa-arvoa kohtaan
- Halut luoda uudelleen hierarkinen yhteiskunta jossa heteroseksuaalinen mies on etuoikeutettu
- Vastustus erottelun poistoon sukupuolen, rodun tai seksuaalisuuden perusteella.

Työryhmä mainitsee esimerkkinä Maria Svenlandia joka on heidän mukaansa joutunut antifeminstien häiritsemäksi internetissä.

Kaikki veronmaksajat varmasti kiittävät tälläisen raportin ja ehdotuksen luonnista, koska se rahoitettiin heidän verorahoillaan Pohjoismaiden ministerineuvostosta.

Lähde

Sisällön tarjoaa Blogger.