Header Ads

EU ei välitä miesten kohtaamasta väkivallasta


EU on alkanut avoimesti kampanjoimaan naisten kohtaamaa väkivaltaa vastaan erilaisin julistein ja lainauksin eri poliitikoilta.

Esimerkiksi voidaan ottaa Hollannin ulkoministeri Frans Timmermansin lausahdus:


"Eradicting violence against women is fighting for the future of humanity."


tai vaikka aluepoliitiikan komissaari Johannes Hahn lausahdus:


"Violence against women is unacceptable. We in Europe must stand together to oppose and eliminate such violence."
Mitä ilmeisemmin EU ei vastusta miesten kokemaa väkivaltaa missään muodossa vai millon viimeksi olette nähneet julisteita, jossa selvästi pyrittäisiin kertomaan ihmisille, että väkivalta miehiä kohtaan on väärin. Miehethän nyt sattuvat vain kokemaan väkivaltaa elämässään useammin kuin naiset, vakavempaa väkivaltaa kuin naiset ja kuolevat useammin väkivallan seurauksena kuin naiset.

Emme voi kuin ihmetellä tätä feminististä ajatusmaailmaa, että nainen on aina uhri, vaikka mitä useammin ja useammin naiset ovat väkivallan harjoittajia ja miehet uhreja.Väkivaltaa ei tule vastustaa siksi, että se kohdistuu vain naisiin tai miehiin vaan sitä tulee vastustaa sukupuolesta riippumatta. Jokainen ihminen on suojeluksen arvoinen ja jokaiselle on turvattava oikeus koskemattomuuteen sukupuoleen katsomatta.

Miesasia tukee ajatusta, että naisetkin säästyisivät väkivallan kaikilta muodoilta, mutta näin yksipuolisen kampanjoinnin on loputtava. Myös miesten asioihin on alettava puuttua kovemmalla kädellä korjaten miesten kokemaa syrjintää, stereotypioita ja muita ongelmia, mukaan lukien miesten kokema väkivalta suomalaisittain "nakkikioskilla" tai yleisemmin naisen harjoittamaan lähisuhdeväkivaltaan.

Toivokaamme, että pian saamme muutosta myös EU päättäjien asenteisiin ja saamme muutettua tätä välinpitämättömyyden ja miesvihan ilmapiiriä parempaan.

Tasa-arvoa ei saavuteta suosimalla toista osapuolta ja unohtamalla toinen. Naiset tarvitsevat miehiä niin kuin miehet naisiakin. Tulevaisuus voidaan luoda ainoastaan kovalla yhteistyöllä ja parantamalla myös miesten asemaa ja turvallisuutta naisten rinnalla.

Sisällön tarjoaa Blogger.