Header Ads

Tasa-arvovaltuutettu kieltäytyy vastaamasta kysymyksiin
Kirjoituksessani "Tasa-arvovaltuutetulle asiaa" kysyin tasa-arvovaltuutetun virallisilla facebook sivuilla muutaman kysymyksen miesten ongelmista. Kirjoitin kysymyksen "f-sana" videon alle jonka he olivat jakaneet 6.kesäkuuta.2014 sivuillaan youtubesta. Nyt, kas kummaa, kyseinen video ja kysymykseni ovat kadonneet heidän sivuiltaan joten lähetin heille pyynnön vastata uudelleen ja linkin kyseiseen juttuuni.

Odotelkaamme taas, miten arvon tasa-arvovaltuutettu vastaa jos vastaa ollenkaan.

Kysymyksiä tämä kumminkin herättää, miksi tasa-arvovaltuutettu ja koko hela hoito kieltäytyvät vastaamasta asiallisiin kysymyksiin facebookissa, joka on erinomainen väline ottaa yhteyttä ihmisiin ja vastata heitä askarruttaviin kysymyksiin. Onhan myös arvon pääministerimme Alexander Stubb twitterissä ja seuraa "alamaisiaan". Ymmärrän toki, jos haluavat käyttää jotain virallisempaa reittiä, mutta eikö olisi aika laskeutua sieltä norsunluutornista tavallisen tallaajan vierelle ja ihan aikuisen oikeasti keskustella myös miesten ongelmista, sen sijaa, että promotaan femakko propaganda videota.

Feministit eivät ole ajaneet miesten oikeuksia ja asioita ikinä, eivätkä koskaan tule niitä ajamaan joten myös miesten oikeudet tulee turvata tasa-arvovaltuutetun puolesta. Vai katsooko tasa-arvovaltuutettu, että naisten oikeudet ovat tärkeämpiä kuin miesten?

Sisällön tarjoaa Blogger.