Header Ads

Suomi on paska maa miehille


Alla oleva kuvaus on sarkastinen ja kärjistetty mielipide.

Miehistä ei yksinkertaisesti välitetä tässä maassa. Miehillä on paskempi koulutus, huonompi €/h, huonommat terveyspalvelut, ei mitään oikeuksia ihmisenä (armeija/pakkotyö/vankila saat valita omasi ihan itse... JIPPI JAI JEI !) ja jos satut hankimaan lapsia edes vahingossa niin auta armias jos uskallat niitä itsellesi vaatia.


Sinut teurastetaan kuin sika juhla-aterialla ja pilkotaan siten, että lapsen äidille 70% ja verottajalle loput 30%. Jos tämä ei riitä ja meinaatkin voittaa edes vähän aikaa lapsesi kanssa niin EI HUOLTA ! Arvon sossutädit rientävät paikalle ja haukkuvat sinut pedofiiliksi ja lapsenhyväksi käyttäjäksi lapsen äidin kanssa varmistaakseen, että pysyt rahapussina exvaimosi elämässä.


Mitä sitten töihin tulee niin niitä et Suomesta löydä kiitos ihana 30 000 työpaikan, johon suureen osaan ei edes oikeasi haeta ketään, ja 300 000 - 450 000, työttömän jotka oikein mieluusti nämäkin paikat täyttäisivät jos niillä töillä edes eläisi saatikka hankkisi ehkä joskus homeisen kerrostaloasunnon jota voit sitten pankille maksaa 30 vuotta putkeen viimein huomaten, että asunnon arvo on tasan nolla


Ai niin ja jos yrittäjäksi aioit niin EI HÄTÄÄ ! Kyllä verottaja aina omansa ottaa ja verottaa sinut kuoliaaksi. Painat 10 tuntisia päiviä seitsemän päivää viikossa. Tämän päälle arvon EU poliitikkomme nyökyttelevät päätään ja lisäävät säädöksiä ja muita vastaavia nostaakseen sen pienyrittäjän kuluja, joka yrittää edes jotain työllisyyttä luoda itselleen tai muille tässä kylmässä maassa.


Mitä sitten on yleisesti olla suomalainen tai saatikka mies joka on töissä? Töitä joko on tai ei ole. Lomautus uhkia tulee enemmän ja enemmän ja kohta huomaatkin tekeväsi neljän hengen työt yksinäsi. Jos tämäkään ei riitä niin ainahan sinut voidaan potkia pihalle ja ottaa harjoittelija tilallesi tekemään sama homma ilmaiseksi, sillä eihän sijoittajien ja johtoportaan tulot saa pudota vaikka lama iskisi

Orjuushan ei ole sallittua Suomessa, mutta ei tosiaan huolta arvon kansalaiset, 9 €/pv palkka varmasti kannustaa teidät kaikki töihin! Tässä eräs räikeä esimerkki
Eli tiivistettynä tuo kaikki: "Suomi on paska maa miehille". Jo syntymästäsi asti sinut nähdään raha- tai roskapussina. Jos et tuota rahaa, ole hyvin koulutettu ja rikas olet yhtä kuin et mitään ja sinut voidaan lakaista kuin roskat maton alle piiloon, jotta kukaan kukkahattutäti ei varmasti loukkaantuisi sinut nähdessään.

Kaikkein pahinta vielä on jos satut olemaan valkoihoinen, hetero, suomalainen mies joka ainakin feministi propaganda mukaan osaa ainoastaan raiskata ja lyödä, unohtaen samaan aikaan, että juuri nämä lihaa syövät, röyhtäilevät, heterot ja ennen kaikkea valkoiset suomalaiset miehet maksavat tämänkin koko helahoidon pyörittämisen.


Suomi on mieselätteinen yhteiskunta, mutta hui helvetti sille, joka sen uskaltaa ääneen sanoa. Saatikka sitten lyödä lukuja pöytään, että mies se on, joka naistenkin työllisyyden maksaa julkisella puolella. Julkinen puoli kun ei sitä rahaa tuota,mutta tuntuu polttavan sitäkin enemmän samaan aikaan kun lainanotto tahti vain kiihtyy.

Millään tavalla ei ole nyt tarkoituksena kenenkään kukkahattutädin tai feministin tunteita satuttaa, mutta totuus on, että miesten oikeuksiin ja asioihin tulisi saada muutosta nyt eikä huomenna. Miehet syrjäytyvät ennätystahtia ja voitte vain kuvitella minkälaisia levottomuuksia tämä voi luoda Suomessa. Muista maista voidaan ottaa esimerkkiä mitä tapahtuu kun työikäiset miehet syrjäytyvät ja heillä ei ole mitään tehtävää (unohtamatta tietenkin naisia).

Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa hukata toista puolta resursseistamme ja unohtaa miehiä. Tarvitsemme niin miehiä kuin naisia pyörittämään tätä maata ja nyt korjaamme feministien satoa jatkuvasta miesten lyömisestä ja tallomisesta.

Kysynkin siis: "Haluatteko te olla vastuussa siitä, että Suomen nuoret miehet ja pojat eivät näe tulevaisuutta tässä maassa? Haluatteko te, että Suomi hukkuu omaan paskaansa, vai haluatteko, että myös miesten ja poikien oikeudet turvataan niin kuin naistenkin?

Sisällön tarjoaa Blogger.