Header Ads

Suomen tasa-arvoyksikkö


On hienoa nähdä miten Suomen tasa-arvoyksikkö ajaa tasa-arvoa ja on muodostanut mitä monipuolisimman ja parhaimman yksikön 50/50 jaotuksella miehiä ja naisia. Ei kun hupsista keikkaa... eihän siellä ole kuin yksi mies Auvinen Mikko osastosihteeri ja loput ovatkin naisia.

Kuten varmasti huomasitte oli ensimmäinen lause koko kirjoituksessa niin täynnä sarkasmia, että se tursuaa ja tihkuu jo ovista ja ikkunoistakin ulos. En voi kuin ihmetellä millä perusteella tätäkin yksikköä voidaan edes kutsua tasa-arvoyksiköksi.

Eräs korkeassa virassa oleva nainen, joka tähän yksikköön kuului, lausui kerran seuraavasti: "Miehet eivät voi ymmärtää naisten ongelmia." Moni nainen valitettavasti ajattelee näin, eivät kaikki mutta hyvin hyvin moni. Häneltä myös kysyttiin, miten naiset voivat sitten ymmärtää miesten ongelmia johon hän oli kuuleman mukaan tiuskaissut: "Kyllä naiset ymmärtävät miehiä."

Miten nämä naiset sitten voivat ymmärtää miehiä? Onko näillä naisilla, jokin ihmeellinen kuudesaisti, jolla he voivat tietää kaikki miesten kokemat vääryydet ja pystyvät samaistumaan niihin samaan aikaan kun miehet eivät missään nimessä pysty samaistumaan naisten ongelmiin saatikka mihinkään mikä liittyy tasa-arvoisuuteen.

Ei ei ei... miehethän eivät missään nimessä voi ymmärtää sitä sorron määrää joka kohdistuu nykypäivänäkin naisiin, jotka joutuvat maksamaan pienen terveystarkastus maksun, jotta voivat edes hakea armeijaan vapaehoisina. Terveisin Eva Biaudet.

Niin eihän sillä ole väliä, että miehet pakotetaan armeijaan, palkattomaan pakkotyöhön tai vankilaan (sarkasmia).

Mutta asiasta toiseen ja kukkaruukkuun....

Ihmetystä herättää myös se, että eikö miehiä ole tuonne yksikköön hakenut vai eikö heitä ole sinne edes haluttu? Jos heitä ei ole sinne haluttu niin miksei? Eikö tasa-arvoyksikkö joka valmistelee Suomen hallituksen tasa-arvolauselmat tarvitsisi myös miehiä, jotta miestenkin sana saataisiin kuuluviin näissä asioissa.

Tässäpä olisi taas etsivälle työtä selvittää, mistä johtuu, että tasa-arvoyksikköön on päätetty ottaa vain naisia (pois lukien yksi mies) vaikka nimi nimenomaan viittaa tasa-arvoon. Herranjestas jos siellä olisikin 16 miestä ja vain yksi nainen. En voi kuin kuvitella sitä mäkätyksen määrää joka tulvisi valtakuntien poikki, koska kyseessähän olisi silloin mitä valtavin tasa-arvo ongelma. Nythän ongelmaa ei ole, koska kyseessä ovat miehet.

Sisällön tarjoaa Blogger.