Header Ads

Seksismin todelliset kasvot


Hallituksen rahoittamaa seksismiä

1) Perheväkivallan miesuhreille ei ole läheskään yhtä paljon turvakoteja kuin naisille. 
2) Miehet saavat kovempia tuomioita kuin naiset samoista rikoksista. 
3) Pakollinen ase- tai siviilipalvelus miehille, josta naiset on vapautettu täysin. 
4) Seksismiä ovat tuomioistuimet ja sosiaaliviranomaiset, jotka vievät lapset isiltään heidän sukupuolensa takia. 
5) Seksismiä on estää miesten saamasta kansallisuutta ilman, että suorittavat ase- tai siviilipalvelusta. 
6) Todellista seksismiä ovat useat virastot, jotka käsittelevät naisten asioita, mutta viittaavat täysin kintaallaan miesten asioille. 
7) Poika lasten ympärileikkauksen / sukuelinten silpominen on laillista ja sitä esiintynyt laajasti. Se on, jopa täysin sosiaalisesti hyväksyttävää, samaan aikaan kuin naisten ja tyttöjen sukuelinten silpominen ei ole.
8) Poika voi joutua maksamaan elatusmaksuja hänet raiskanneelle naiselle jos hän tulee raskaaksi. ("Poika määrättiin maksamaan elatusapua raiskaajalleen")
9) Monissa maissa ei edes tunnista naisen kohdistamaa raiskausta mieheen ja se voidaan katsoa vain hyväksikäytöksi.
10) Todellista seksismiä on suojata vain naisia perheväkivallalta vaikka miehet ovat perheväkivallan todellisia uhreja. ("Miehet ovat väkivallan todellisia uhreja, mutta EU haluaa suojella vain naisia")
11) On asemia joita pyritään täyttämään naisilla ja jotka ovat korkea palkkaisia. Samaan aikaan miehet joutuvat tekemään kaikki vaaralliset ja likaiset työt.
12) Armeijan, poliisin tai palokunnan testeissä naisten on suoritettava helpommat fyysiset testit kuin miesten, vaikka he voivat juuri läpäisyn takia vaarantaa jatkossa ihmishenkiä.
13) Miehille suunnattuihin palveluihin annetaan murto-osa niistä varoista mitä naisille suunnattuihin palveluihin annetaan.
14) Samasta rikoksesta annetaan pidempiä ja kovempia tuomioita jos kyseessä on mies naisen sijaan.
15) Useimmat avioero lait ovat miehiä vastaan ja, miehet voivat menettää jopa puolet omaisuudestaan kuin myös lapsensa naiselle, joka päättää jättää hänet. Hänen odotetaan maksavan tästä petoksesta, vaikka hän olisi jo tukenut naista heidän ollessaan aviossa. Tämä on todellista seksismiä.

Yhteiskunnan harjoittamaa seksismiä
16) Todellista seksismiä on tulla pilkatuksi kun sinut on raiskattu, koska olet mies 
17) Miesten odotetaan piilottavan tunteensa ja olevan tyynejä jatkuvasti
18) Uhrin syyllistäminen on sallittua ainoastaan silloin kun mies on uhri ja nainen tekijänä
19) Todellista seksismiä on se, että yhteiskunta odottaa, että olet väkivaltainen ja käyttäydyt huonosti sukupuolesi takia.
20) Miesten elämälle annetaan vähemmän arvoa kaikissa tilanteissa. "Naiset ja lapset ensin".
21) Poikalapset saavat kovempia rangaistuksia opettajilta kuin tytöt
22) Nuoret pojat saavat vähemmän hoitoa ja huomiota vanhemmiltaan kuin tytöt ja heitä pahoinpidellään lähes kaksi kertaa useammin.
23) Naisten kohdistama väkivalta miehiin on hyväksyttävämpää yhteiskunnan mukaan.
24) Myönteisiä toimia vain naisille: työpaikkoja, koulutusta, avustuksia...
25) Armeijassa miehille annetaan yleisemmin vaativampia ja vaarallisempia tehtäviä kuin naisille.
26) Miehet, jotka valittavat, että heistä tehdään objekteja häpäistään sanomalla, että he ovat "henkisesti heikkoja" tai heidän seksuaalisuuttaan epäillään ("homottelu", "tytöttely").
27) Miehillä ei ole samaa etuoikeutta kuin naisilla näyttää tunteitaan toisiaan kohtaan kuin naisilla. Heidän seksuaalisuuttaan epäillään taas ja heitä saatetaan häpäistä.
28) Miesten odotetaan tekevän aloitteet treffeille pyytämisen suhteen ja heidän odotetaan maksavat ravintola kulut. Jos nainen taas torjuu miehen on miehessä yleisesti jotain vikaa mukamas.
29) Jos mies lyö naista, hän on hyväksikäyttäjä ja hirviö, jos nainen lyö miestä, "hän on tehnyt jotain ärsyttääkseen häntä" 
30) Kun mies eroaa naisesta, hän on nimeltään "ääliö". Kun nainen eroaa miehestä: "Miehen on täytynyt tehdä jotain väärää..." 
31) Miehet eivät saa esimerkiksi lapsenvahti paikkoja jne. sukupuolensa vuoksi
32) Huolimatta siitä, että todellisia uhreja seksuaalisen syrjinnän kohdalla ovat miehet.
33) Koko kulttuurimme ja media tekee jatkuvasti oletuksia miesten syyllisyydestä, väkivaltaisina rikoksentekijöinä, samaan aikaan kun naisten tekemiset painellaan villaisella. 
34) Nykyaikaisissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa miehiin kohdistuva väkivalta on arkipäiväistä, mutta naisiin kohdistuva väkivalta kuvataan näissäkin tapauksissa pahimpana rikoksena ikinä. 
35) Monissa uutisissa lukee kuolonuhrien määrä ja niissä korostetaan naisia ​​ja lapsia traagisina uhreina, kun taas miehet nähdään vain uhreina. Esimerkiksi "40 ihmistä kuoli bussiturmassa lukien 17 naista" 
36) Miesten odotetaan kantavan naisten raskaat kantamukset ja nousemaan, jotta nainen saa istuma paikan. Miesten odotetaan myös tekevän lumityöt, leikkaavan ruoho ja tehdä kaikki muutkin käsityöt joihin naiset eivät suostu tai joita he eivät halua tehdä.
37) Todellista seksismiä on yhteiskunta, jossa miehet opetetaan, että miehen rooli on toimia, tarjota, maksaa ja kuolla varmistaakseen naisten onnellisuus ennen omaansa.
38) Todellista seksismiä on se, että miehet tekevät pidempiä tunteja, raskaampia ja vaarallisempia töitä ja ansaitsevat vähemmän euroja samoista töistä kuin naiset keskimäärin. ("Ilta-Sanomat valehtelee")

Tämä on todellista seksismiä ja todelliset uhrit ovat miehiä. Miehiä syrjitään niin koulutuksessa kuin laissa. He menettävät lapsensa yhteiskunnalle tai lasten äidille ja kuolevat maansa vuoksi, mutta silti heidät joko unohdetaan tai heitä halutaan rangaista siksi, että ovat miehiä.

Länsimaiden seksismi naisia kohtaan loukkaa tunteita, mutta seksismi miehiä kohtaan tuhoaa heidän elämänsä ja tappaa miehiä!

Sisällön tarjoaa Blogger.