Header Ads

Nainen pahoinpiteli miehen ja käveli vapaana pois oikeudesta


21 vuotias Yasmin Thomas hyökkäsi baarissa 24 vuotiaan Ronnie Lee:n päälle. Hän käytti aseenaan rikkinäistä lasia ja löi herra Leetä naamaan. Voidaan todellakin sanoa, että Ronnie Leellä oli onni matkassa, iskun kohdistuessa hänen kasvojensa alueelle oli hän vähällä menettää silmänsä. Haavaan tarvittiin neljä tikkiä.

Mikä tapauksesta tekee sitten tekee kummallisen? Yasmin Thomaksella on allaan jo 17 eri tuomiota ja hän käveli 15.elokuuta.2014 vapaana pois oikeudesta. Hän siis sai niin kutsutun pillupassin ja ei saanut tuomiota täysin selvässä pahoinpitely tapauksessa. Miehen kohdalla tapaus olisi tuomittu mitä luultavammin tapon tai murhan yrityksenä. Enkä usko, että mies, jolla on allaan jo 17 eri tuomiota olisi päässyt tässä tapauksessa enään vapaana oikeudesta kävelemään ulos.

Yasmin Thomas määrättiin maksamaan vain 1000 £ kompensaatiota ja 100 £ uhrille korvauksia. Jopa tuomari myönsi ihmettelevänsä hänen 17 aikaisempaa tuomiota, mutta silti päätti antaa hänelle ainoastaan ehdonalaista 12 kuukautta ja 80 tuntia yhteiskuntapalvelua.


Miten tämä kaikki on mahdollista ? Eikö laki olekaan kaikille sama ? Mitä ilmeisemmin ei.

Britanniassa kannattaa olla nainen, sillä voit tehdä mitä tahansa ja kävellä vapaana oikeudesta. Toisena esimerkkinä tämän tapauksen lisäksi voidaan mainita esimerkiksi seuraava juttu: "44 vuotias äiti hyväksikäytti lasta ja käveli vapaana pois oikeudesta".

Lähde: Daily Mail

Sisällön tarjoaa Blogger.