Header Ads

Miehet ovat väkivallan todellisia uhreja, mutta EU haluaa suojella vain naisiaTutkitusti miehet ja pojat kohtaavat elämänsä aikana enemmän väkivaltaa kuin naiset. Lisäksi perheväkivallan uhreista suurin osa on miehiä, ja vielä suurempi osa ei edes uskalla kertoa kumpaninsa pahoinpitelevän heitä henkisesti ja/tai fyysisesti.

Poikien sukupuolielinten "ympärileikkaus" on silpomista. Siinä poistetaan peniksen yksi herkimmistä osista ja jopa 100 000 hermoa. Esinahan poistaminen on myös täysin peruuttamaton toimenpide, se tehdään vauvalle jolla ei ole asiaa sanoa mitään vastaan ja saattaa kuolla tapaukseen. Esimerkki tapauksena voidaan käyttää Norjassa koomaan vaipunutta vauvaa, jolle yritettiin suorittaa ympärileikkausta.

Lisäksi suurin osa väkivallan tekijöistä on nimenomaan naisia. Henkinenväkivalta on valloillaan samoin kuin ajatus, että nainen saa lyödä miestä, mutta mies ei saa lyödä naista. Naiset käyttävät tätä ajatusmaailmaa törkeästi hyväkseen ja pahoinpitelevät niin lapsia kuin miehiäkin täysin armotta.

Feministit ovat siis onnistuneet erinomaisesti uhriuttamaan naiset  ja piilottamaan heidän todeliset karvansa tekijöinä. On todella surullista nähdä, että nyt EU:kin on alkanut suosimaan naisia todella törkeällä tavalla, pyrkimällä suojaamaan naiset väkivallalta erillisellä sopimuksella, mutta samaan aikaa unohtavat miehet, jotka ovat väkivallan niin fyysisen kuin henkisen todelliset uhrit.

Tässä oli vain muutama esimerkki väkivallasta joka kohdistuu miehiin, mutta eihän näillä ole väliä, koska uhreina ovat miehet ja pojat. Tai ainakin näin ajattelee mitä ilmiselvemmin EU, joka on nyt ratifioinut sopimuksen joka pyrkii estämään naisiin kohdistuvan väkivallan.

Mihin sopimuksella sitten pyritään ?

Sopimuksella pyritään estämään perheväkivallan, seksuaalisen väkivallan, vainoamisen, pakkoavioliiton ja naisten sukupuolielinten silpomisen ehkäisemiseen.

Sopimus velvoittaa sen ratifioineita maita muun muassa kouluttamaan ammattilaisia naisiin kohdistuvan väkivallan uhrien auttamiseen ja lisäämään valistusta näistä aiheista.

Huomaatteko, miten hienosti miehet on jätetty kaikkien näiden palvelujen ulkopuolelle ? Miehille ei haluta tarjota samoja palvelulaja ja samaa turvallisuutta, että kuin apua kuin naisille, ei ainakaan EU puolesta.


Toivon todellakin, että Suomi ei tätä sopimusta allekirjoita vaan luo omat säädöksensä, jotka suojaavat ihmisen väkivallalta sisällyttäen myös miehet, jotka taas kerran unohdetaan !

Lue myös:

"Mitä tapahtuu kun nainen pahoinpitelee miestä"

"Mies kuvasi naisen hyökkäyksen päälleen"Aiheesta lisää Turun Sanomien sivuilla.

Sisällön tarjoaa Blogger.