Header Ads

Kynsilakka, joka vaihtaa väriä altistuessaan huumausaineille


Neljä miesopiskelijaa Pohjois Carolinan yliopistosta ovat keksineet kynsilakan joka vaihtaa väriä joutuessaan huumausaineiden
 kuten GBH ja Rohypnolin läheisyyteen. Heidän tarkoituksenaan oli antaa naisille helppo ja "voimauttava" tapa suojella itseään deittihuumeilta ja näin välttyä esimerkiksi raiskaukselta tai muilta vahingon teoilta.

Valitettavasti feministit ovat ottaneet tämän loukkauksena naisia kohtaan ja pyrkivät nyt estämään tuotteen jatkokehityksen. Heidän mukaansa miesten tulisi lopettaa naisten raiskaaminen ja antaa naisten olla naisia. Heidän mukaansa tämä tuote on erittäin loukkaava ja saa naiset näyttämään heikoilta. He kutsuvat tätä myös naisten rahastukseksi ja sanovat, että naisia tullaan syyllistämään jos he joutuvat raiskatuksi, koska eivät ole käyttäneet kaikkia mahdollisia suojavälineitä (viitaten kynsilakkaan).

Ilmeisesti feministit eivät halua auttaa tai suojella naisia missään muodossa. Feministit mitä ilmeisemmin haluavat, että naiset joutuvat nimenomaisesti näiden huumausainerikosten uhreiksi tai vakavimmassa tapauksessa, jopa raiskausten uhreiksi. He eivät halua suojella naisia vaan haluavat lisää uhreja ajamaan heidän omaa raiskaushysteria-agendaansa.

Miesasia ei voi kuin ihmetellä miten feministit voivat samaan hengenvetoon sanovansa, että suojelevat naisia, mutta välittömästi kun naisille on kehitetty helppo tapa suojella itseään niin he eivät halua sitä lähellekkää naisia, ja varsinkaan silloin jos sen ovat kehittäneet miehet.

Feministien twiittauksissa huomaatte miten vastuu naisten raiskauksista kaadetaan taas miehille, vaikka naisten tulisi ottaa ensisijainen vastuu itsestään ja pyrkiä välttämään tälläisia tilanteita. Tämä uusi kynsilakka auttaisi naisia välttämään ne tilanteet joita ennen ei oltaisi pakolta edes pystytty huomaamaan tai välttämään ja näin antaa naisille lisää turvallisuutta. Miksi se siis pitäisi kieltää? Mitä ilmeisemmin naiset eivät osaa feministien mukaan pitää huolta itsestään.

Myös miehiä huumataan useasti ulkomailla, jotta heidät voidaan ryöstää. Näkisinkin kynsilakan myös vaihtoehtona miehille pitää itsensä paremmassa turvassa kun ovat juhlimassa vieraassa tai tutummassakin seurassa.


Loppuun haluamme vielä muistuttaa, että tasa-arvo tarkoittaa yhtäläisiä oikeuksia, mutta myös yhtäläisiä vastuita, joten ottakaa vastuu itsestänne ja omista teoistanne, älkääkä pyrkikö vierittämään sitä toiselle sukupuolelle tai yhteiskunnalle kuten feministit yrittävät.Sisällön tarjoaa Blogger.