Header Ads

Feministit ja virtuaaliraiskauksetFeministit osoittavat taas kerran irtautumisensa todellisuudesta täysin Toronton uutisissa. Virtuaalimaailmassa et voi raiskata toisia ihmisiä kuin "henkisesti" jos silloinkaan. Yleisesti pelitkin jossa minkään muostoista seksuaalista toimintaa voi harjoittaa ovat K18, joten pitäkää ne lapsenne sieltä poissa jos ette halua heidän näkevän mitään mikä ei ole lapsille sallittua.

 Jos sinulle huudellaan "vitun homo", "kyrpänaama", "perkeleen hackeri" jne on se aivan tavallista. Suurin osa online peleistä on erittäin kilpailullisia (mainittakoon esimerkiksi maailmalla super suosituksi nosusut League of Legends) ja niissä käytetään yhtä karseaa kieltä kuin missä tahansa jääkiekko/jalkapallo matsissa.

Joten vanhemmat älkää ostako niitä K18 pelejä sille 5v Sakarille/Maijalle. Ostakaa sen sijaan vaikka se "Lego" peli. 


Feministeille haluan vielä sanoa, että pitäkää näppinne erossa pelimaailmasta sillä teille siellä ei ole tilaa vaikka kuinka yrittäisitte käyttää pillupassianne (esimerkkinä mainittakoon Zoe Quinn, joka makasi pelitoimittajien kanssa saadakseen hyvät arvostelut surkealle pelilleen).


Sisällön tarjoaa Blogger.