Header Ads

Feministi kultti haluaa vähentää miesten määrän 10 prosenttiin koko väestöstä


Feministi kultti Femitheist haluaa vähentää miesten määrän 1...10 prosentiin koko väestöstä. He haluavat myös, että jäljelle jäävät miehet siirretään omaan osaansa yhteiskuntaa ns. "talleihin" kuten jalostukseen tarkoitetut orit. Nämä Femitheistit haluavat siis tappaa miehet maan päältä kirjaimellisesti.

Vain kaikkein fyysisesti ja henkisesti parhaimmiksi valitut miehet jätettäisiin jäljelle lisääntymis tarkoituksia varten. Heidän mukaansa se lisäisi miesten ja naisten turvallisuutta. Mitä ilmeisemmin henkisesti parhaimpia olisivat vain alistuvat yksilöt, jotka siis alistuisivat näiden naisten valtaan.

On todella kammottavaa, että tälläisen järjestön annetaan edes olla olemassa. Voimme vain kuvitella miten nopeasti mediat, kansat ja päättäjät nousisivat barrikaadeille jos samaa ehdotettaisiin naisten kohdalle, että vain 10% parhaimman näköisiä fyysisesti ja henkisesti kunnossa olevia naisia jätettäisiin jäljelle. Heitä käytettäisiin sitten aina tarpeen tullen lisääntymis tarkoituksiin, jotta ihmiset eivät loppuisi kesken.

Kuten huomaatte kun roolit kääntää toisin päin kuulostaa se järkyttävämmältä, jopa kirjoittajan itsensä korviin, mutta siltikään meidän ei tule unohtaa, että tarvisemme molempia sukupuolia niin naisia kuin miehiä pärjätäksemme tässä julmassa maailmassa. Tappamalla toisiamme emme tule saavuttamaan mitään.

Toivokaamme, että tähän feminismi kultiin puututaan pian kovalla kädellä, tai saamme pian alkaa lukemaan mitä luultavammin miesten massamurhista Femitheist naisten toteuttamina.
Lisää aiheesta Vice:n sivuilla täällä

Sisällön tarjoaa Blogger.