Header Ads

44 vuotias äiti hyväksikäytti lasta ja käveli vapaana pois oikeudestaLapsen hyväksikäyttäjä: Karen Ackland, joka käytti poikaa kuin "seksiobjektia"

Karen Ackland käytti hyväksi lapsensa 14-vuotiasta ystävää. 2013 Ackland, kahden teinin äiti houkuttelin juopuneen pojan luokseen nukkumaan.

Myöhemmin hän kuitenkin päätti käyttää poikaa hyväkseen ja jäi kiinni ainoastaan siksi, että vanhempi pojista kuuli ääniä ja meni katsomaan mistä on kyse.

Karen Acklandin kuultiin myös sanovan: "En voi uskoa, että teen tämän 15-vuotiaan kanssa." Oikeasti poika oli kuitenkin vain 14-vuotias.

Poika kertoi ystävilleen: "Hän riisuutui edessäni ja harrastimme seksiä".

Mikä jutussa sitten on ihmeellisintä? Karen Ackland, lapsen hyväksikäyttäjä, kävelee vapaana edelleen. Häntä on vaadittu kirjautumaan hyväksikäyttäjien rekisteriin ja hänet tuomittiin ainoastaan 9 kuukaudeksi vankeuteen ja joka sittemmin keskeytettiin, vaikka hän myönsi kaikki kolme syytettä lapsen hyväksikäytöstä.


Nuorukaisen äiti on suunniltaan ja sanoi: "Jos hän olisi ollut mies, olisi hänet mitä todennäköisemmin määrätty vankilaan. Se on täysin sama asia, on kyseessä sitten nainen tai mies!"

Itse en voi kuin miettiä täysin samaa miten tämä nainen voi kävellä vapaana käytettyään hyväksi lasta joka oli vieläpä juopuneessa tilassa. Jos kyseessä todellakin olisi ollut mies olisi hän saanut varmasti vakavimman tuomion mitä rikoksesta voidaan antaa.

Tässä nähdään taas, miten vääristynyt laki on poikia ja miehiä kohtaan kun nainen kävelee vapaana tehtyään mitä kammottavimman rikoksen lasta kohtaan ja ei saa mitään rangaistusta.

LÄHDE: Mirror

Sisällön tarjoaa Blogger.