Header Ads

21 vuotias nainen makasi 50 kertaa 8 vuotiaan pojan kanssa


21 vuotias Loren Morris alkoi harrastamaan seksiä pojan kanssa kun poika oli 8 ja Loren itse 16 vuotias. Nyt poika on täyttänyt jo 14 vuotta. Loren Morris on myös äiti, joten toivokaamme, että tältä pedofiililtä on otettu lapsi huostaan, koska kenenkään ja varsinkaan lapsen ei tulisi olla tämän henkilön läheisyydessä.

West Mercia poliisi alkoi tutkia tapausta kun pojan kuultiin kehuskelevan toiminnallaan koulussa. Kouluviranomaiset ilmoittivat asiasta poliisille, joka alkoi tutkia tapausta viime maaliskuussa.

Tuomari Rover Juckes tuomitsi pedofiili Loren Morrisin kahdeksi (2) vuodeksi linnaan, mutta mitä todennäköisemmin hän tulee vapautumaan jo vuodessa, koska on ensikertalainen.

Loren Morrisin nähtiin hymyilevän ja polttava tupakkia vielä ennen oikeudenkäynnin alkamista oikeusistuimen ulkopuolella.

Puolusasianaja Antonie Mullersin kuultiin pyytävän tuomaria katsomaan läpisormiensa ja jättämään koko linnatuomio antamatta, koska Loren on niin nuori ja ei voi hyväksyä faktoja vielä. Mikä on vieläkin ällöttävämpää kuten kuvasta voimme huomata, ei nainen edes kadu tekoaan, mutta silti tälläistä kehdataan ehdottaa.

Miesasia itsessään ei voi kuin ihmetellä miten tälläistä voidaan edes ehdottaa ja miten nainen pääsee näin helpolla. Jos kyseessä olisi ollut mies olisi hänet tuomittu mitä luultavammin vakavimman tuomion mukaan, eli ei oltaisi selvitty kahden vuoden tuomiolla joka kestääkin vain vuoden. Toivokaamme siis todellakin, että naisen lapsi on saatu huostaan ja suojaan tältä naiselta.

Lähde: DailyMail

Sisällön tarjoaa Blogger.