Header Ads

Suomalainen mieskö syypää huonoon terveyteensä ?
Suomessa on paljon hyvää, mutta itse näen myös liian paljon huonoa. Suomi on kaatunut omaan mahdottomuuteensa pyrkiessään täyttämään kaikkien toiveet ja unohtaessaan kuka sen kaiken maksaa. (Pääasiassa miehet, jotka kumminkaan eivät saa rahalleen vastinetta)

On unohdettu, että Suomi rakennettiin suomalaisille miehille ja naisille, nuorille ja vanhuksille, lapsille ja aikuisille. Miksi siis pyritään aina toinen puoli heittämään roskiin niin kuin siinä olisi vikaa ?

Vika löydetään aina joko kummastakin tai toisesta:

- Miehissä on vikaa.
- Vanhuksissa on vikaa kun eivät kuole ja maksavat veronmaksajille
- Veronmaksajissa (aikuisissa on vikaa, kun eivät löydäkkään töitä ja ovat työttöminä)
- Lapsissa ja nuorissa on vikaa kun he eivät opiskele ja suostu pätkätöihin joista ei maksetakkaan kunnon palkaa jolloin nuori aikuinenkin voisi alkaa miettiä tulevaisuuttaan saatikka rakentamaan sitä.

Ja ehkä paras...

Suomalaisissa on vikaa kun eivät ole tarpeeksi avokätisiä, ovat rasisteja, eivät tee tarpeeksi töitä, ovat viinaan meneviä, ovat tyhmiä, suomalaiset ovat laiskoja ja mikä pahinta suomalaiset ovat mököttävää kansaa.

Ainoa mistä Suomessa ei tunnuta koskaan löydettävän vikaa ovat naiset ja se joka heihin päin uskaltaa kritiikkä laittaa saa niskaansa läjän "mutta kun kyl miehetkin" perusteluja tai "Ei taida tuolla miehellä edes naista olla" kommentteja.


Ylläolevat kommentit eivät kuvasta omia mielipiteitäni vaan halusin niillä parodisoida sekä kiteyttää valtiovallan ja yleisen keskusteluilmapiirin mielipiteitä.

Itsestäni ainakin tuntuu, että Suomessa demonisoidaan ja lyödään miehiä kuin vierasta sikaa sen sijaan, että suotaisiin se arvostus niille kunnollisille ja ihan tavallisille miehille jotka hoitavat asiansa, työnsä ja perheensä koko sydämmestään kuten meille on opetettu jo lapsesta pitäen.

Siksi kysynkin:

Miksi miehille ei voida tarjota samoja palveluja kuin muillekin ?
Miksi miehen osa on aina maksaa sen sijaan, että olisi joskus se joka saa ?
Miksi miehille ei haluta kohdentaa apua, vaikka selvästi huutava tarve olisi ?

Helsingin Sanomissa asiaa käsiteltiin seuraavasti:

"Suomalaiset miehet ovat olleet kovapäisempiä hoitoon hakeutumisessa ja terveyssuositusten noudattamisessa kuin muut pohjoismaalaiset. Gisslerin mukaan suomalaisten miesten kärkisijoitus tapaturma- ja itsemurhakuolleisuudessa selittyy paljolti runsaalla ja humalahakuisella alkoholin käytöllä."


 "Miesten itsemurhat ovat verrannollisia aselupien määrään. Mitä enemmän kodeissa on saatavilla aseita, sitä enemmän miehet tekevät itsemurhia."


 "Miesten itsemurhat ovat verrannollisia aselupien määrään. Mitä enemmän kodeissa on saatavilla aseita, sitä enemmän miehet tekevät itsemurhia."

Itse voin vain todeta, että ehkä kaikki tämä johtuu juuri siitä, että miehille ei tarjota palveluja ja kaikki kiteytyy lopulta yksinkertaisesti miesten pahaan oloon johon ei haluta puuttua, koska se maksaa ja miehet nähdään toisen luokan kansalaisina.

Helsing Sanomien uutisen voit lukea täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.