Header Ads

Skotlannin poliisi alkaa varoittamaan seksuaalirikoksista epäiltyjä miehiäSkotlannin poliisi on kaikessa "viisaudessaan" päätänyt alkaa antamaan varoituksia suoraan kotiovelle miehille, joita epäillään että he saattavat olla syyllisiä seksuaalirikokseen vaikkei heitä vastaan olisi kerätty riittävästi (lue ollenkaan) todisteita.

Ja kukas muukaan asian aloittajana on kuin (feministi?) nainen. Arvon Ms Raphael on sitä mieltä, että poliisin tulee nopeammin puuttua seksuaalirikoksiin ja uhrien tulisi ilmoittaa paremmin tapahtumasta.

Oma mielipiteeni asiaan on, että jos tälläinen otetaan käyttöö,n jokaista miestä kohden tulee tehdä myös yksi varoitus naiselle eli poliisi ilmestyy oven taakse ja kertoo: "Epäilemme sinua seksuaalirikoksesta, rauhoituppa jatkossa, ettet joudu vankilaan" kuten he mitä ilmeisemmin alkavat tekemään myös miehille.

Onneksi kumminkin syyttäjä QC Brian McConnachie on herännyt asiaan ja sanoi, että poliisien tulisi keskittyä syyttämisen sijaan todisteiden keräämiseen.

Alkuperäinen lauselma:


"There is a risk that this could be abused," he said. "You know what communities are like, and word can quickly go round the police have been at somebody's door. The police should focus on gathering evidence for a prosecution. I should have thought interviewing somebody under caution would have a much more chilling effect than visiting them. So I don't see the point."

Suomennos (saattaa sisältää asia virheitä):


"Kaikilla on riski tulla hyväksikäytetyksi." hän sanoi. "Mutta tiedättehän yhteisöt ja sana leviää nopeasti jos jonkun oven taakse ilmestyy poliisi. Poliisin tulisi keskittyä todisteiden keräämiseen syyttämisen sijaan. Luulisin, että minun kuulusteluni kenelle tahansa joka on epäillyksen alla, olisi paljon rauhoittavampi vaikutus kuin, heidän vierailullaan. Joten en näe mitään ideaa tässä."


Toivokaamme siis tosissamme, että poliisi kuuntelee arvon syyttäjää ja jättää miehet rauhaan. Miesviha ja miesten ajojahti on saatava loppumaan pian. On todella kauheaa nähdä miten syvälle feministiset ajatukset miehistä petoina ja hyväksikäyttäjinä on päässyt leviämään yhteiskuntarakenteissamme kaikkialla maailmassa.

Lue lisää täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.