Header Ads

Nainen ei halunnut pitää enää poika lastaan joten tappoi hänet22 - vuotias Nicole Kelly päätti tappaa 11 kuukautisen poikalapsensa, koska ei enää halunnut pitää tätä. Nicole oli kirjoittanut pian poikansa murhan jälkeen facebookkiin seuraavan viestin:

 “Missing my baby boy so much wish there was some way I could bring him back to life I feel horrible knowing he passed away. Am [sic] his Mother. I was supposed to protect him.”


Nicole Kelly oli tutkijoiden mukaan kapaloinut poikansa niin tiukkasti kehtoon, että hän ei voinut liikkua tai hengittää. Tämän jälkeen hän oli ottanut puolen tunnin suihkun jonka aikana lapsi oli muuttunut jo siniseksi. Suihkusta tultuaan Kelly oli mitä ilmeisemmin soittanut lapsen isälle joka oli ilmoittanut poliiseille tapauksesta.

Poliiseille Kelly sanoi olleensa "murtumispisteessä" ja että ei halunut lasta enää.

Itse näen ainoastaan tapauksessa taas yhden välinpitämättömän naisen, tappamassa lapsen. Varmasti olisi voinut antaa lapsen vaikka isälleen tai jollekulle muulle hoidettavaksi, sen sijaan että kylmäverisesti tappoi tämänkin ihmisen.

Voimme vain toivoa, että lapsen isä selviää surustaan ja nainen saa ansaitsemansa tuomion, sen sijaan että pääsee livahtamaan tilanteesta kuin koira veräjästä kiitos sukupuolensa.

Lisää voit lukea täältä.

Lue myös: "Poika määrättiin maksamaan elatusapua raiskaajalleen"

Sisällön tarjoaa Blogger.