Header Ads

Maailman paras ehkäisy menetelmä miehille, mutta jota he eivät tule ehkä koskaan näkemäänMiesten ehkäisystä ei ole paljon puhuttu. Miehelle on aina ollut tarjolla vain kondomi, piuhat poikki tai pidättäytyminen. Naisille ehkäisy menetelmiä on ollut ties minkälaisia, miehille tosiaankaan ei juuri mitään. Nyt kumminkin on pulpahtanut esiin jopa 100% varma ehkäisy menetelmä miehille, ainakin jos raportteihin on uskominen. Vasalgel on jo 1989 Dr. Guhan keksimä ei myrkyllinen polymeerigeeli, joka voidaan ruiskuttaa penikseen. Tämä ihmeaine keksittiin siis jo yli 25 vuotta sitten. Dr. Guhan yritti keksiä aikoinaan pumppua joka tappaisi vedessä olevat bakteerit, mutta tulikin siinä sivussa keksineeksi tämän ihme aineen.

Tätä ihmeainetta kutsutaan nimellä RISUG (Reversible Inhibiton of Sperm Under Guidance) tai nykyään tunnetummin Vasalgel. Vasalgel ruiskutetaan peniksen sisään ja se toimii vähän kuin raastin. Sen kautta kulkevat siittiöt ovat täysin toimintakyvyttömiä joten ne eivät pysty hedelmöittämään munasolua.

Hoito on täysin peruutettavissa ja kestää jopa 10-15 vuotta !

Tällä hetkellä Vasagelia on saatavilla vain Intiassa miehille, jotka ovat suostuneet hoitoon. Toivokaamme kumminkin parasta, että hoito saadaan myös Eurooppaan.

Video Vasagelin toiminnasta:
Lisää aiheesta täällä.

Lue myös:

"Isä tuomittiin vankilaan kuudeksi kuukaudeksi ylimääräisen lapsilisän maksamisesta"
"Isät unohdetaan taas"


Sisällön tarjoaa Blogger.