Header Ads

Happohyökkäykset Italiassa

William Pelluzo ennen happohyökkäystä

Naisen päälle happoa

=> Tekijälle 20+14+14 vuotta. Uhrille 1,8 milj € korvaukset + palkintoja + SELVISI SÄIKÄHDYKSELLÄ eli parantunut lähes kaikista vammoista.


Miehen päälle happoa

=> Tekijöille 10 vuotta eli Italian lain mukaan n.5 vuotta ensikertalaiselle ja naispuoleiselle tekijälle ei pakolta tuomiota ollenkaan koska on "äiti".


Uhri (mies) lisäksi sokeutui + kuuroutui. Vakuutus ei maksa mitään koska ei kata tälläisia "tapaturmia". Joten perhe joutunut myymään yrityksensä jotta voineet maksaa miehen elannon.

Huom! Miehen päälle happoa heittänyt nainen oli miehen ex tyttöystävä joka jäi valehtelusta kiinni joten mies jätti hänet. Tästä alkoi jatkuva vainoaminen miestä kohtaan, mutta mies ei reagoinut, ei edes silloin kun hänen autoaan vahingoitettiin.

Lopulta nainen ja hänen miesystävänsä löivät uhria (miestä) päähän ja nainen heitti happoa hänen päälleen. Nainen oli etsinyt netistä vieläpä mahdollisimman vahingoittavaa happoa, mutta kuten aijemmin mainitsin eihän pakolta tule istumaan edes viittä vuotta vankilassa.

On "hienoa" (sarkasmia) nähdä miten hienosti tasa-arvo taas toteutuu Euroopan sisällä ja miehet unohdetaan kokonaan. Eiköhän olisi jo aika alkaa rankaisemaan naisiakin samassa mittakaavassa kuin miehiä. Ihmisiä tässä kumminkin kaikki olemme joten jos jotakuta rangaistaan rangaistakoon lain rajoissa katsomatta sukupuoleen. Tutkitusti naiset pääsevät liian helpolla rikoksistaan ja saavat lyhyempiä tuomioita. Se että olet nainen tai mies ei tarkoita sitä ettetkö pystyisi kauheisiin ja raakoihin tekoihin. Sukupuoli ei vaikuta siihen oletko kiltti vai paha joten tehköön tämäkin selväksi myös päättäjillemme ja muille.

Miettikääpä jos kyseessä olisi ollut mies, joka olisi tehnyt saman naiselle olisivat kymmenet elleivät jopa sadat tuhannet halunneet häneltä hengen pois, mutta koska kyseessä on nainen niin kaikkihan on sallittua vai olenko väärässä ?

Lisää aiheesta "A Voice for Men" sivustolla.

Googlaamalla William Pelluzo löydätte hänestä kuvia happohyökkäyksen jäljiltä.

HUOM ! Kuvat voivat järkyttää herkimpiä !

Sisällön tarjoaa Blogger.