Header Ads

Comi-con ja seksuaalinen häirintä


Viime aikoina ollaan saatu taas lukea siitä, miten naiset ovat valittaneet seksuaalisesta häirinnästä Comi-con messuilla (USA:n, Sand Diegossa järjestettävä sarjakuvatapahtuma). Itseäni ennemminkin huvittavat nämä valitukset sillä ilmeisesti naiset (ja varsinkin feministit) eivät ymmärrä ottaa vastuuta itsestään.

Jos pukeudut jollain seuraavista tavoista niin varmasti keräät katseita. Lisäksi tapahtumassa otetaan paljon kuvia fanien ja muiden johdosta joten kannattaa ehkä ne pöksytkin laittaa jalkaan niin välttyy siltä hameiden alta kuvaukselta ja nolostumiselta. Kuvat kun tuppaavat nykyään menemään kaiken kansan nähtäville nettiin.

Tosin on todellakin hassua, että vain naiset valittavat tästä ongelmasta ja väittävät sitä seksismiksi ja seksuaaliseksi häirinnäksi. Eiköhän totuus ole, että miehet törmäävät samaan ja sen lisäksi voiko joku kieltää, etteikö nainen nimenomaan hae katseita seuraavalla pukeutumisella.
Ja kuten kuvista huomaatte, niin aivan varmasti arvon naiset keräävät katseita jo pelkästään sillä, että omaavat yleisten länsimaalaisten kauneusstandardien omaavat vartalot.

Mutta ei nyt sentään unohdeta miehiä, miehetkin osaavat pukeutua samalla lailla, mutta ilmeisesti, sillä ei ole väliä että miehistä otetaan kuvia saatikka katsellaan kuola suupielestä valuen. Naisethan kun eivät voi koskaan syyllistyä seksismiin ja seksuaaliseen häirintään, eiväthän?

Muistakaa, että kenenkään fyysistä koskemattomuutta ei saa loukata joten pidetään ne näpit erillään. Muistakaa kumminkin ottaa vastuu myös itsestänne...

Alla vielä hemaisevaa mies kauneutta, muutaman kuvan verran.Sisällön tarjoaa Blogger.