Header Ads

10 syytä, miksi feminismi ei tarkoita tasa-arvoa1. Kommunistit kannattavat tasa-arvoa. Minäkin kannatan tasa-arvoa, olen siis kommunisti.
Republikaanit kannattavat vapautta, minäkin kannatan vapautta, olen siis republikaani. 
Huomaatko, miten älytöntä on uskoa jonkin ideologian hienoihin sanoihin ilman, että sanan sisältö on selitetty yksityiskohtaisesti?

2. Jos kannatat tasa-arvoa, miksi ihmeessä kutsut itseäsi sukupuolittuneella termillä feministiksi?
Miksi et kutsu itseäsi tasa-arvon kannattajaksi tai egalitaristiksi? "Femi" viittaa naisten asian ajamiseen ensisijaisena asiana. Miten ihmeessä tasa-arvo voidaan saavuttaa ajamalla yhden sukupuolen asiaa ensisijaisena tavoitteena?

3. Feministit eivät halua korjata asioita, joissa miesten asema on huonompi ja joiden korjaaminen olisi nollasummaluonteisesti naisilta pois.
Vesa Hack sanoo, että "Silloin kun naisten asema on miesten asemaa heikompi, se pitää korjata. Samoin niissä kysymyksissä, missä miesten asema on naisia heikompi, tilanne pitää korjata." Ihan hyvä periaate, mutta feministit eivät noudata sitä.
Ovako feministit korjanneet asevelvollisuuden, tasa-arvohallinnon, sukupuolen tutkimuksen, huoltajuuden, huono-osaisuuden, valtion tulonsiirtojen, valtion terveydenhoitoon käyttämien rahojen suuntaamisen, lisääntymisoikeuksien, eliniän yms. miesten tasa-arvo-ongelmat?
Eivät ole, eivätkä feministit aio korjatakaan. Miksi? Siksi, että feminismi ei tarkoita tasa-arvoa.

4. Feministeiltä löytyy aina tekosyy, miksi miesten epätasa-arvolle ei tarvitse tehdä mitään.
- Feministit eivät halua korjata huoltajuuden epätasa-arvoa, koska heidän mukaansa lapsi kuuluu sille sukukupuolelle, joka on hoitanut lasta suhteen aikana.
- Feministit eivät halua tasa-arvoistaa asevelvollisuutta, koska asevelvollisuus on miesten oma keksintö.
- Feministit eivät halua panostaa miesten huono-osaisuuden poistamiseen, koska huono-osaisuus on miesten omien elämäntapavalintojen syy.
- Feministien mielestä väkivallassa ongelma on väkivallan tekijöiden sukupuoli, ei uhrien sukupuoli. Kaikissa muissa feministien esille nostamissa naisten ongelmissa tärkeintä on uhrin sukupuoli.
- Feministit eivät halua kiintiöitä miesten vaarallisille aloille tai naisten dominoimille aloille. Kiintiöt kelpaavat vain miesten hyville aloille. "Eiväthän miehet edes haluaisi tehdä naisten huonosti palkattuja töitä", feministit selittävät.

5. Feministi sanoo: "Miksi miehet eivät aja aktiivisemmin omia asiaoitaan. Ei miesten asioiden ajaminen ole feministien tehtävä, vaan miesliikeen tehtävä."
Feministeillä on kädet täynnä naisten asioita, eikö miestenkin pitäisi tehdä jotain itse? Totta, mutta miksi sitten väititte juuri äsken, että feminismi tarkoittaa tasa-arvoa?
Välillä feminismi on tarkoittavinaan tasa-arvoa, mutta tiukan paikan tullen sanotaankin, että "ei miesten asioiden ajaminen ole feministin tehtävä". Koittakaa nyt päättää, herran jestas!

6. Feministit torpedoivat miesten tasa-arvon edistämisen.
Feministi eivät halua antaa miehille tasa-arvoista edustusta tasa-arvoyksikköön, muuttaa sukupuolentutkimusta neutraaliksi tieteeksi ilman ideologisia lähtökohtia, kutsua mieasasiamiehiä seminaareihin puhumaan miesten tasa-arvon edistämisestä, antaa miesasiamiehille yhdenvertaista aikaa mediassa, jakaa tasa-arvon rahoitusta tasan miesliikkeiden kanssa tms.

7. Feminismi rakentuu uskomukselle naisten iänkaikkisesti huonommasta asemasta, vaikka faktat osoittavat toisin.
Vaikka 90 prosenttia faktoista osoittaa, että miesten asema on naisten asemaa huonompi, feministit saarnaavat loppumattomasti "patriarkaatista" tai "miesten etuoikeuksista". Mitkään faktat eivät saa feministin päätä kääntymään, koska kyse on pohjimmiltaan uskonnon kaltaisesta ideologiasta.
Feminismissä on päätetty jo lähtökohtaisesti, että naiset on sorrettu sukupuoli. Lähtökohta muutu mihinkään, vaikka naisten asema paranisi kuinka hyväksi tahansa miehiin verrattuna.

8. Feminismi on sokea miesten sorrolle.
Suurin epätasa-arvon epäkohta nyt ja historiallisesti on miesten pakottaminen suojelemaan muita oman henkensä uhalla sodissa. Miestä pidetään yhteiskunnan arvottomimpana jäsenenä, joka voidaan uhrata ensimmäisenä vaaran uhatessa. Feministit eivät edes huomaa historian suurin sorron muotoa, koska sitä ei ole kohdistettu naisiin.
Jos naiset pakotettaisiin etulinjaan uhraamaan henkensä miesten puolesta, feministit eivät juuri muusta sorrosta puhuisikaan.

9. Kuvittele feministien agenda, jos ongelmat yhteiskunnassa olisivat päinvastoin.
Kuvittele maailma, jossa korkeakouluista valmistuneista 64 prosenttia olisi miehiä, jossa terveydenhuollon rahoja käytettäisiin 60 prosenttia enemmän miesten kuin naisten terveyden parantamiseen, jossa naisilla olisi vankeuden uhalla tehtävä työvelvollisuus, jossa naiset muodostaisivat 90 prosenttia kodittomista, syrjäytyneistä ja vangeista jne.
Tuollaisessa maailmassa feministit huutaisivat kurkku suorana naisiin kohdistetusta sorrosta. Kun sama tapahtuu miehille, feministit estävät miesten tasa-arvon toteuttamisen.

10. Miksi ihmeessä haluaisit identifioitua julkifeministien kanssa samaan porukkaan?
Anne Moilanen, Atlas Saarikoski, Pia Puu-Oksanen, Tarja Filatov, Arto Jokinen, Päivi Istala jne. Julkifeministien lista on pitkä. Haluatko tosiaan identifioitua heidän kanssaan samaan porukkaan?

Artikkeli on kopio Henry Laasasen uudensuomen blogi kirjoituksesta joka on ilmestynyt 24.10.2012. Voit käydä lukemassa alkuperäisen tekstin täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.