Header Ads

Väkivalta on kaikkien ongelmaKarjalainen kertoo YK:n naisjärjestön puheenjohtajasta, joka haluaa myös miehet mukaan naisten kokemaa väkivaltaa vastaan.

Puheenjohtaja sanoo näin:

" Haluaisin, että miehet tuomitsevat naisten kaltoin kohtelun maissa, joissa tapahtuu vääryyksiä. Vain näin asenteet voivat muuttua."


Ensinnäkin vääryyksiä tapahtuu kaikkialla maailmassa myös miehiä kohtaan joten taas "erinomainen" (sarkasmia) lausuma yhdeltä naisjärjestöltä.

Toisekseen on erittäin huolestuttavaa miten naisjärjestöt haluavat myös miehet mukaan tähän erotteluun jossa väkivalta kohdistuu vain naisiin. Tutkitustihan esimerkiksi ihan täällä koto Suomessa väkivaltaa tapaavat useimmiten pojat ja miehet. Lisäksi on todella huolestuttavaa, että tuomitsevat väkivallan vain naisia kohtaan ja nostavat sen "naisten" ongelmaksi. Väkivalta on kaikkien ongelma sukupuolesta riippumatta joten sitä ei tule missään tapauksessa sukupuolittaa naisten ongelmaksi.

Lapsiavioliittoja ei juuri Suomessa taas nähdä, koska tytöt lähetetään muualle naimisiin, mutta se on todellinen ongelma maailmalla. Toinen ongelma mistä tuntuu myös media vaikenevan on miesten ja poikien orjuus. En ole vielä lukenut yhtäkään artikkelia valtamedialta jossa olisi kiinnitetty huomiota poikien ja miesten seksiorjuuten. Tyttöjen orjuuttamisesta kyllä on useinkin puhuttu.

Lisäksi on pakko kysyä, miksi tälläisia "YK:n naisjärjestöjä" on olemassa edes ? Eikö olisi parempi jos järjestö keskittyisi yleisesti kaikkien ongelmiin eikä vain tyttöjen tai naisten ja jos tälläinen järjestö katsotaan tarpeelliseksi tulee myös pojille että miehille rahoittaa samanlainen jotta myös miesten ongelmat tullaan ottamaan paremmin huomioon.
Suosittelen myös lukemaan - "Pojat, unohdetut seksiorjat"

Sisällön tarjoaa Blogger.