Header Ads

Tutkimus todistaa, naiset väkivaltaisempia parisuhteessa kuin miehet


Vähän aikaa sitten ilmestynyt tutkimus on näyttänyt toteen, että naiset ovat paljon väkivaltaisempia, ja agressiivisempia parisuhteissa kuin miehet.

Tutkimuksen toteuttanut psykologi Elizabeth Bates kommentoi seuraavasti:

"Naisilla oli enemmän tarvetta kontrolloida partneriaan ja he olivat paljon herkempiä käyttämään fyysistä voimaa miehiin."

Ei ole ollenkaan yllättävää että feministi nimeltä Polly Neate on tullut ulos kaapistaan ja alkanut huutaman tutkimusta edesvastuuttomaksi ja että kaikkien tulisi sivuuttaa se.


Naisten avun pääjohtaja Polly Neate sanoi näin tutkimuksesta:

"Jotkut miehet kokevat perheväkivaltaa ja he tarvitsevat apua. On kuitenkin paljon enemmä naisia jotka kokevat peheväkivaltaa ja he löytävät suhteesta lähtemisen vaikeammaksi. Tälläisten tilastojen julkaiseminen, jotka eivät näytä tiheyttä, vakavuutta ja sukupuolten eroa on edesvastuutonta ja myötävaikuttaa siihen, että joidenkin palvelujen on käännytettävät naiset pois koska eivät saa rahoitusta, mutta antavat palvelua kyllä mies uhreille jotka ovat hyvin harvinaisia vaikkakin heidän asiaansa ajetaan paikallisesti"

Eli tästä voidaan nähdä miten feministit ja varsinkin naisjärjestöjen henkilöstöt eivät pysty myöntämään naisten harjoittamaa väkivaltaa todeksi. Huomautettakoon myös esimerkki Suomesta, jossa vain 1/3 turvakodeista vastaan ottaa miehiä. Lisäksi naisjärjestöt saavat jatkuvaa tukea valtioilta toisin kuin miesjärjestöt joille ei rahaa tipu ollenkaan.

Miesasia ei voi kun todeta Polly Neate lausunnon täysin turhaksi propaganda puheeksi joka ajaa heidän oman järjestönsä agendaa. Huomaattehan, että hän on kauhistunut sitä että häneltä menee suojatyöpaikka alta kun rahoitus vähentyy valheellisen propagandan levittämisen paljastuttua ja siitä, että myös miesten ongelmiin herättäisiin.

On myös pelottavaa miten kyseinen henkilö yrittää estää tilastojen julkaisemisen, joka näyttää toteen myös miesten ongelmia.

Mitä mieltä sinä olet

- Tulisiko naisjärjestöjen harjoittamaan propagandaan puuttua herkemmin ?
- Tulisko naisjärjestöjen tuet lopettaa ja muuttaa ne lahjoitusten varaan toimiviksi ?


Lisää aiheesta täällä.

Sisällön tarjoaa Blogger.