Header Ads

Pippeli on paras peli


Tämäkö on nyt sitä kuulua nykytaidetta ? En voi kuin ihmetellä miten kumpaakaan juuri taiteeksi voisi sanoa. Kirkkoveneitä kun on piirrelty jo yläasteelta lähtien pulpettiin tai vaikka vessan seiniin. Tissejä on ties kuinka monessa mainoksessa jossa vähäpukeinen nainen mainostaa ties mitä. Siltikin mitä ilmeisimmin se, että vetää perässään isoa vaginaa kadulla on taidetta niin suosittelen jotain miestä kokeilemaan samaa, mutta vaihtakaa tilalle iso penis. Saa nähdä miten nopeasti joku tulisi valittamaan, että on pervo, loukkaa ihmisiä tai rikkoo yleistä sivellisyys lainsäädäntöä. Odotellessa myös sitä kukkahattutätiä joka juoksee huutamaan, että järkytät lapsia.

Myönnetään sitten siitä peniksestäkin palkinto miehelle koska on se nyt niin hieno juttu, että uskaltaa tehdä sellaisen teon miesten puolesta ja jos palkintoa ei saisi voitaisiin sitten vaikka tehdä iso protesti tasa-arvon kunniaksi, koska kyllähän miehen peniskin on yhtä hienoa asia kuin naisen vagina ja toki taiteesta pitää aina palkita.

Toisaalta on mielenkiintoista miten länsimaissa juhlitaan vaginan vallankumousta, mutta taas paljon idempänä juhlitaan penistä hedelmällisyyden symbolina. Juhla myös pyrkii edistämään turvaseksin asiaa ja kerää varoja HIV tutkimukseen. Samaan en ole vielä törmännyt missään naisen vaginaa juhlivissa tapauksissa. Sen sijaan että palvottaisiin vain sitä jalkojen välissä "roikkuvaa" elintä oli se sitten pillu tai pallit niin idästä voidaan ottaa paljon oppia.

Mielestäni eräs sanonta kuvaa hyvinkin hauskasti tilannetta:

"Lukko johon sopii monta avain on paska lukko, mutta avain joka avaa monta lukkoa on helvetin hyvä avain (yleisavain)."

Alla vielä pieni video Japanin vuosittaisesta penisjuhlasta.Sisällön tarjoaa Blogger.