Header Ads

Miestä piinattiin kolme vuotta perättömien hyväksikäyttösyytöksien vuoksi

Kuva - Jimmy Woulfe, Mid-West Correspond

Eamon Poweria syytettiin nuoren henkilönhyväksikäytöstä kolmessa eri oikeudessa. Nyt 19 vuotias tyttö (nimeä ei ole paljastettu julkisuuteen) väitti Eamonin ensimmäisellä kerralla avanneen hänen housujensa vetoketjun hänen opettaessaan häntä ajamaan autoa sekä toisella ja kolmannella kertaa hänen kosketelleen hänen rintojaan.

Todistajana kuultu Eamon Powerin entinen tyttöystävä kommentoi asiaa seuraavasti:

Suomennos:
"Tiedän Eamonin. Olin hänen kanssaan suhteessa kahdeksan vuotta ja tiedän hänestä kaiken, hän on täydellinen herrasmies. Eamon on juuri sellainen henkilö, että jos joku soittaisi hänelle, että on jumissa, hän jättäisi kaiken kesken ja rientäisi apuun. Hän on todellinen herrasmies !"

Alkuperäinen teksti:
“I know Eamon. I was in a relationship with him for eight years, and know him inside out; an absolute gentleman. Eamon is the kind of man, if anybody called and were stuck, he’d drop what he was doing. He is a gentleman."


Herra Eamon Power kertoo, että hän ei ole saanut töitä ja että hänen terveytensäkin on reistaillut näiden syytöksien takia. Häntä on kutsuttu läjäksi pask** ja hänen perhettään on häiritty sekä uhkailtu.

Eamon sanoo myös että kaikille syytetyille tulisi sallia nimettömyys ennen kuin heidät todetaan syyllisiksi.

"Syyttäjille on turvattu nimettömyys, mutta ei syytetyille. Vaikka myöhemmin ilmenisikin, että he ovat olleet syyttömiä ei tämä enään pelasta heidän nimeään ja kunniaansa ellei heidän nimettömyytään ole turvattu alussa."

Valamiehistö totesi Eamon Powersin yksimielisesti syyttömäksi kaikissa kolmessa oikeuden käynnissä.

Lisää aiheesta Irish Exmaminerin sivulla täällä.

Sisällön tarjoaa Blogger.