Header Ads

Miehen peniksen katkaisu on hauskaa


Monet näkevät että kun naisilta poistetaan häpyhuulet on toimenpide erittäin vaarallinen että mitä kammottavin teko ja ihan syystä. "Hassua" (sarkastisesti ilmaistuna) on vain se että moni ei näe samassa toimenpiteessä miehillä mitään vaarallista tai kammottavaa.

Miehen penistä ympäröivän esinahan tarkoitus on pitää penis kosteana ja suojata sitä. Vähän samaan tapan kuin naisen häpyhuulet suojaavat naisen vaginaa.

Kun mies ympärileikataan poistetaan häneltä myös jopa 20 000 hermopäätettä. On myös tutkittu että esinahka lisää seksuaalista nautintoa, suojaa ja estää terskan kuivumista.

Miten kukaan voi yleensä edes katsoa, että miehen ympärileikkaus ei ole millään tapaa verrannollinen naisille tehtävään ympärileikkaukseen?

Mitä ympärileikkaus siis tekee jos tiivistetään asia:


  • Poistaa tärkeitä hermopäätteitä.
  • Vähentää seksuaalista nautintoa.
  • Aiheuttaa kuivumista.
  • On terveydelle haitallista tai jopa vaarallista joissain tapauksissa.


Tiesitkö että nämä kaikki pätevät niin miehiin että naisiin. Kumpaakaan ei tulisi ilman henkilön omaa suostumusta ympärileikata.

Norjassa vauva meni koomaan ympärileikkauksesta.


Jos kerkesitte jo videon kurkata niin ihmettelen vain miten nuo julkkis naiset voivat kommentoida, että miehen peniksen leikkaus ei ole sama asia kuin naisen rintojen leikkaus irti. Molemmat ovat ihan yhtä hirveitä tekoja ja satuttavat molempia suunnattomasti.

Ihmettelen myös sitä tietämättömyyttä ja vihaa, joka tuntuu pursuavan naisista kun he keskustelevat miehistä. Samanlaista keskustelua en kyllä ole kuullut miesten suusta vielä missään. Vai mitä mieltä olisit jos miehet keskustelisivat talk showssa samaan tapaan: "Nainen varmasti ansaitsi ympärileikkauksensa/rintojen leikkaamisen irti". Voit vain kuvitella minkälaisen media älämölön se olisi nostattanut.

Sharon Osbourne katsoo, että se ei ole millään tavalla sama asia jos miehen penis katkaistaan kuin, se että jos naisen rinnat leikattaisiin irti. Hän myös näkee, että sillä on väliä miksi nainen katkaisi miehen peniksen. Mitä ilmeisemmin naisille tulisi siis sallia miehen sukupuolielimen silpominen syystä kuin syystä.

Loppuun haluan vielä todeta, että m
ielestäni jokaisen ihmisen tulisi itse saada päättää aikuisiässä jos haluaa, että hänet saa ympärileikata. Kulttuuri, uskonta tai mikään muukaan ei saisi vaikuttaa siihen mitä ihmiselle tehdään. Varsinkaan näin vakavassa asiassa, jossa toimenpidettä ei voida peruuttaa.


Sisällön tarjoaa Blogger.