Header Ads

Miehen kauhea kohtalo


Saksalainen lehti kertoo 34 vuotiaasta Sebastianista jolla alkoivat kovat koittelemukset vuonna 2009 kun hän oli viettämässä aikaa 1-vuotiaan tyttärensä ja tyttöystävänsä kanssa. Mies alkoi tuntea kovia kipuja ympäri vartaloaan ja päätti mennä lääkäriin. Lääkäri määräsi lääkkeitä, mutta kivut eivät hellittäneet. Seuraavana päivänä hän kääntyi urologin puoleen joka puolestaan määräsi antibiootti kuurin turvonnutta ja sinertävää penistä varten.

Kivut eivät vieläkään hellittäneet vaan koventuivat, joten Sebastian oli soittanut urologille joka sanoi olevansa lomalla. Toinen urologi otti Sebastianin vastaan ja häneltä päätettiin ottaa verikoe josta selvisi, että hänellä on verenmyrkytys. Sairaalassa ollessaan hän vaipui koomaan josta herätys olikin paljon kauheampi kuin monella muulla.

Sebastianilta oli amputoitu toinen jalka, penis ja kivekset. Tästä alkoi kuukauden mittainen leikkauskierre jossa hänet leikattiin peräti 14 kertaa. Nyt hän vaatii ensimmäiseltä urologilta 776 000 € korvauksia, koska katsoo, että hänet olisi pitänyt tutkia paremmin.

Mies ei ole enään yhdessä tyttöystävänsä kanssa ja kertoo, ettei hänellä ole juurikaan enään iloa elämässään.

Lisää tietoa asiasta löyty saksalaisesta Bild lehdestä täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.