Header Ads

Isä tuomittiin vankilaan kuudeksi kuukaudeksi ylimääräisen lapsilisän maksamisestaUSA:ssa mies tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankilaan koska hän oli maksanut liikaa lapsilisiä tukeakseen 11 vuotiaan poikansa elämää ja koska hän on tavannut lastaan liikaa. Clifford Hall sanoi näin: "Olen hänen isänsä ja on minun velvollisuuteni huolehtia hänestä".

Viime marraskuussa hänen elatusmaksunsa olivat ajallaan maksettuna. Jossain tämän ja viimeisen maksun välissä elatus sopimusta muutettiin ja Hall päätyi maksamaan ylimääräistä lapsilisää 3000 $ edestä.

Toinen asia mitä sopimuksessa muutettiin oli hänen tapaamis aikatauluja ja tästä syystä hänen nähtiin tavanneen lastaan liikaa.

Tuomari Millard näki nämä kaikki tuomitsevina asinoina ja tuomitsi Hall Cliffordin kuudeksi kuukaudeksi vankilaan ja maksamaan ex vaimonsa asianajaja kulut.

Hallin kuullessa tuomiosta hän pystyi ainoastaan toteamaan: "En voi olla lapseni tukena vankilasta käsin", "En voi myöskään maksaa lapsilisiä vankilassa ollessani, tämä ei ole lapsen edun mukaista"


                                 

Lisää voitte lukea täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.