Header Ads

Feministit häiriköivät miesten oikeuksista puhujiaFeministit käyttävät "kiusaamis" taktiikoita estääkseen miesten oikeuksista puhumisen. Alla oleva video saattaa järkyttää joitakin lukijoita.

Katsokaa omalla vastuulla ja vielä toinen varoitus, videolla on paljon huutavia feministejä. Lisäksi feministien käyttäytyminen on niin ällöttävää, että osa katsojista saattaa oksentaa joten varatkaa itsellenne ämpäri.

Lainaten erästä videon kommentoijaa:

I NEVER have said this word about a woman before, but god damn, what a bunch of cunts. I am all for equality but they set off a fire alarm to stop a peaceful meeting that wasn't even hate filled and actually had woman in the conference also. I never wanted to bunch someone more then that red-headed bitch, male or female you are a fucking piece of shit.

Suomeksi:

En ole koskaan sanonut tälläista sanaa naisesta ennen, mutta hitto mitä juoukko "vittuja".Kannatan tasa-arvoa, mutta he laukaisivat palohälytyksen lopettaakseen rauhallisen kokouksen, joka ei ollut edes vihaa täynnä ja myös naisia oli konferenssissa. En ole koskaan halunnut lyödä ketään niin paljon kuin tuota, punatukkaista narttua. Olet mies tai nainen olet iso läjä paskaa.


Sisällön tarjoaa Blogger.