Header Ads

Ensimmäinen miesten oikeuksista puhuva konferenssiEn tiedä oletteko kuuleet ensimmäisestä miesten oikeuksista puhuvasta konferensista Detroidissa, mutta feministit ovat. He ovat tehneet uhkauksia hotellin henkilökuntaa, vierailijoita ja konferenssiin osallistujia kohtaan. He ovat uhanneet tappaa, vahingoittaa ja ties mitä muuta.

AVFM avoimen kirjeen tälle feministi järjestölle voitte lukea täältä.

Mitä ilmeisemmin feministit ja muut samaa asiaa ajavat järjestöt eivät kestä sitä, että miestenkin oikeuksista puhutaan ja sitä että meidät miehetkin alettaisiin näkemään ihmisinä rahapussin sijasta.

Feministien uhkauksien takia AVFM (A Voice for Men) joutui keräämään 25 000$ dollaria jotta he pystyivät järjestämään vartioinnin paikalle. Tämä summa saatiin kerätty kassaan 24 h joten on hienoa nähdä että ihmiset todellakin välittävät myös miehistä.

Alla on linkki jonka kuka tahansa voi allekirjoittaa ja näin tukea konferenssin jatkumista ilman muita ongelmia. Toivon todellakin että feministit ymmärtäisivät että tälläisellä tavalla vahingoittavat vain itseään ja omaa aatettaan.

Allekirjoita adressi täällä ja tue miesten oikeuksia !

Konferenssiin myydään edelleen lippuja ja ne maksavat 259 $ eli eivät ole halvimmasta päästä mutta onnea niille jotka pääsevät osallistumaan konferenssiin.


Liput konferenssiin voit ostaa täältä !

Sisällön tarjoaa Blogger.