Header Ads

Brittipsykologi väittää: "Jo yksi yö etävanhemman luona voi olla haitaksi lapselle"


Brittipsykologi Penelope Leach on suututtanut Britanniassa ja maailmalla isät väittämällä jo yhden yön yöpymisen vahingoittavan alle viisivuotiaiden lasten kehitystä. 

Penelope Leachin sanoi seuraavasti: 

"Vanhempien erottua alle 5-vuotias lapsi ei saisi yöpyä etävanhemman, joka on yleensä isä, luona".

Miesasia.fi blogi ei voi kuin kummastella mistä nainen vääntää tallaisia väitteitä. Otattehan huomioon että kyseinen psykologi on myös väittänyt seuraavaa:

"Vain äiti kykenee välittämään lapsesta tarpeeksi."

Leach väittää, että on kiistattomia todisteita siitä, että etävanhemman luona yöpyminen aiheuttaa lapselle "epäterveellisiä kiintymysongelmia", uutisoi Telegraph.

Tosin kysymys herää, mitä nämä "kiistattomat" todistusaineet ovat ja mistä hän on niitä löytäny..

Eräs osu kommentti voidaan löytää Ilta-Sanomien kommenteista jossa kommentoija sanoo seuraavaa:

"Törkeän asenteellista isien aseman halveeraamista. Mitä epätervettä on siinä, että lapsen normaali suhde isäänsä jatkuu? Tässä naiset ovat huolissaan ilmeisesti vain lapsen kiintymyssuhteesta itseensä, mutta eivät lapsen ja isän välisestä kiintymyssuhteesta.

Tällä logiikallahan lapsen suhde isovanhempiin voi myös aiheuttaa epäterveitä kiintymysongelmia. Ja miksi vain yöt vaikuttaisivat kiintymyssuhteisiin? Lapsethan ovat usein päivät hoidossa, eivätkä varmaan juurikaan muistele lähivanhempiaankaan kavereiden kanssa leikkiessä."

Sisällön tarjoaa Blogger.