Header Ads

8 asiaa joita naiset eivät enää tee


Kun vanhat sukupuoliroolit olivat voimissaan oli asioita joita odotettiin niin miehiltä kuin naisiltakin. Nykyään tosin kodinhengetärestä on tullut bisnesmaailman kovin hai ja miehestä on tullut... noh mies ilman parempaa puoliskoaan useassa tapauksessa.

Ei en nyt tarkoita sitä, että naisen tulisi palvella miestä, mutta haluan nostaa tässä muutaman asian esille joita jokaisen olisi hyvä muistaa ja varsinkin naisten.

1. Kokkaaminen

Ennen vanhaan naiset opettelivat kokkaamista jo lapsesta asti äitinsä avustuksella. Nykyään moni nuori ei osaa edes kananmunaa keittää.

2. Siivoaminen

Voidaan sanoa, että monen nuoren naisen ja vanhemmankin asunto on hirveämmässä kunnossa kuin miehen. Verrattakoon tätäkin entiseen aikaan kun miehet olivat sormi keskellä kämmentä jos luutun hänelle käteen iskit, nykyään mies kuin mies pitää kotinsa siistinä, sillä eihän sinne seuralaista kehtaa tuoda jos lattialta löytyy viikon vanhat bokserit.

3. Lautasten siivoaminen pois pöydästä

Arvon naiset, lautasen siivoaminen miehen edestä, kun hän on syönyt ei tarkoita sitä, että olisitte hänen orjansa tai kotihengetärensä. Se tarkoittaa ainoastaan sitä että kunnioitatte häntä ja haluatte hänen nauttivan ateriastaan loppuun asti. Tätähän ei aina tarvitse toki tehdä, koska yleisesti ei miesten jaloissa pitäisi mitään vikaa olla, joten voivat sen toki itsekkin tiskiin viedä.

4. Kiroileminen

Nyky puhuvat jo niin rumia, että siinä rekkamies saatikka vuoden merillä ollut merimieskin punastuu. Ennenhän kiroileminen oli monessa paikkaa laitonta ja sitä eivät "kunnon" naiset (leidit) tehneet ollenkaan.

Muistakaa toki arvon lukijat olitte miehiä tai naisia, niin kiroileminen ei tee kestään viehättävämpää.

5. Kehuminen

Nykyään naiset odottavat kehuja pienemmistäkin asioista mieheltä, mutta unohtavat kehua miehiä. Muistakaa, että kehuja tulisi jaella puolin jos toisin.

6. Itsensä pitäminen kunnossa

Ennen vanhaan naisen tuli pitää itsensä aina edustuskunnossa, koska nainen oli miehen jatke. Mies oli ainoastaan yhtä hyvä kuin vaimonsa ja jos vaimo ei ollut hyvän näköinen ja kunnossa katsottiin, että ei mies parempaan pystynyt. Nykyäänkin jotkut naiset toki pitävät itsensä kunnossa urheilemalla ja syömällä terveellisesti, mutta yhtä moni on retkahtanut ja kulkee ties missä hepeneissä.

7. Treffeille pukeutuminen

Moni mies on varmasti kauhistunut treffeille mennessään naisen vaatetusta, kun nainen saapuu paikalle verkkahousuissa ja tuulitakissa. Arvon neidit, muistakaa että ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

8. Miehen tarpeiden ennakoiminen

Naiset osasivat jossain vaiheessa ennakoida miehensä aikeet ja tarpeet paremmin kuin mies itse. Kun mies tuli töistä kotiinsa oli vaimo ottamassa hänen takkinsa vastaan ennen kuin mies kerkesi edes ajattelemaan asiaa. Konjakki oli kädessä ennen kuin mies huomasi takin lähteneen ja ruoka pöydässä.

Ei tarkoituksena ei edelleenkään ole tehdä arvon naisista. Muistakaa, että mies arvostaa suuresti sitä jos ennakoitte hänen tarpeensa, ettekä valita kun hän joutuu pyytämään jotain.

Lue myös "7 asiaa joita miehet eivät enää tee"

Sisällön tarjoaa Blogger.