Header Ads

7 asiaa joita miehet eivät enää tee


Vastapainoksi tekstilleni "8 asiaa joita naiset eivät enää tee" päätin kirjoittaa seitsemän asiaa joita miehet eivät enää tee.

1. Oven avaaminen

Miehet eivät enää avaa ovea naisille tai vedä tuolia heidän alleen kun nainen istuu penkkiin. Huomautettakoon, että oven avaaminen tulisi olla ihan perus kohteliaisuus kaikilla.

2. Aterian maksaminen

Ennen vanhaan miehen odotettiin maksavan ateria kun ja jos hän pyysi naisen syömään kanssaan. Nykyään jako on paljon tasa-arvoisempi ja molemmat maksavat osansa, ellei toinen vaatimalla vaadi saada maksaa molempien puolesta.

3. Taloudesta vastaaminen

Miehet olivat ainoita jotka kävivät töissä ennen ja näin toivat kotiin myös kodin tarvitseman ansiotulon. Taitaapi pian olla niin, että naiset tuovat rahan kotiin.

4. Talon pikkuvikojen korjaus

Kiitos nykyaikaisten järjestelmien ja kädentaidon hukkumisen eivät miehet enää osaa tai edes voi korjata kodin perus vikoja. Ennen vanhaanhan isä näytti ja poika seurasi perässä jolloin vanhemmallakin iällä mies osasi sitten korjata ne kodin pikku viat.

5. Nousevat seisomaan kun nainen lähtee pöydästä

Ennen katsottiin, että miehen tulee nousta seisomaan kun nainen lähtee pöydästä ja tätä pidettiin kohteliaana... ei huolta, sitä persettä ei tarvitse enää nostaa arvon herrat joten istukaa ja nauttikaa ruuastanne.

6. Yllätävät hänet

Miehet eivät enää jaksa yllättää vaimojaan tai tyttöystäviään, tosin tämäkin olisi hyvä muistaa, koska kuka ei pienistä arjen yllätyksistä pitäisi ?

7. Lupa avioitumiseen, naisen isältä

Tämä vanha perinne on kadonnut hyvinkin nopeasti, sillä nykyään parit maksavat itse häänsä ja avioliitosta on tullut enemmän mitä pari haluaa sen sijaan kuin mitä vanhemmat haluavat.

Sisällön tarjoaa Blogger.