Header Ads

Miksi miehet tekevät vähenemässä määrin aloitteitaMonet naiset varmasti ovat huomanneet, että miehet eivät nykyään tule baarissa enää tarjoamaan juomaa tai edes pyri lähestymään naista. Toki pelimiehet ovat erikseen, ja mitä todennäköisimmin jatkavat peliään, koska ovat siinä jo kokeneita ja onnistuvatkin useammin.


Mikä usein unohdetaan on se, että miehet ovat hyvinkin rationaalisia eli miksi tehdä jotain jos haitat ovat hyötyjä suuremmat.


Tavalliset miehet eivät jaksa enää lähestyä naisia baareissa. Miksi tarjota juoma tai lähestyä muutenkaan jos palkkana on vain tyhjät katseet tai pahimmassa tapauksessa monen mielestä pilkallinen asenne jonka kohtaa siitä, että yritti lähestyä naista.


Miksi miehet eivät lähesty naista, lainaus terveys.fi sivuston jutusta:


  • Pelko siitä, että nainen ilmaisee inhoaan, häpäisyään tai naurua miestä kohtaan.
  • Pelko siitä, että nainen kertoo kavereilleen miehen olevan "hyypiö" ja että sana leviää naisten keskuudessa.
  • Pelko siitä, että aloitetta pidetään vaarallisena tai että naiset kokevat miehen aikomukset vaaralliseksi, koska mies ei osaa lähestyä naisia oikeanlaisia sosiaalisia signaaleja lähettäen.
  • Pelko siitä, että mies joutuu "valkoritareiden" silmätikuksi, jotka alkavat pitää häntä silmällä ja varoittavat naisia hänen lähestymisyrityksistään.
  • Pelko siitä, että mies menettää sosiaalista statusta, hänelle nauretaan ja hänet häväistään paikallisessa yhteisössä.
        Muu pelko:
  • Pelko siitä, että pakeista tulee lopullinen hylkäys, eikä mies tule koskaan kelpaamaan naiselle. Toista mahdollisuutta ei juuri koskaan tule.
LÄHDE 

Huomautettakoon myös, että suomalaiset miehet ovat huomanneet että naisilla on tapana vaihtaa mieltänsä. Suomen poliisi kertoo, että yli viidennes raiskausilmoituksista on perättömiä. Esimakua saamme esimerkiksi iltasanomien jutusta jossa kerrotaan miten nainen oli päättänyt kaksi vuotta myöhemmin syytää miestään pakottamisesta seksiin. Huomautettakoon, että menossa oli eroprosessi ja nainen tuomittiin lisäksi lapsen pahoinpitelystä.


Miehen pahoinpitelystä häntä ei tuomittu, koska rikos oli vanhentunut.


Ei voi kun ihmetellä käräjäoikeuden toimintaa tuomita mies ilman oikeita todisteita:

Vaimo syytti miestään pakko seksistä saunassa - hovioikeus vapautti miehen


Jos kumminkin etsit aktiivisesti kumpania ja haluaisit löytää naisen/miehen, joka kunnioittaa sinua suosittelemme tutustumaan parhaisiin deittisivuihin täällä.Sisällön tarjoaa Blogger.