Header Ads

Etkö löydä kumpania mies ?

Kuva: Juha Venetjoki
Vanha artikkeli Länsiväylältä käsittelee sitä miten niin moni mies jää nykyään sinkuksi. Eipä ihme, sillä parisuhdemarkkinat ovat vaikea paikka niin naisille kuin miehille, mutta erityisesti miehille. Naisia vain yksinkertaisesti on vähemmän kuin miehiä, joka taas johtaa epäsuhtaan tilanteeseen. Naisella on varaa valita kun miehellä taas ei ole. Tilannetta ei toki helpota se jos et omaa hyvää ulkonäköä ja älykkyyttä miehenä ovat mahdollisuudet vieläkin pienemmät.

Naisille toki parisuhdemarkkinat ovat varsin hyvällä tolalla, sillä huonommankin markkina-arvon omaava nainen saa helpostikin korkeamman markkina-arvon omaavan miehen juuri siitä syystä, että naisten kysyntä on kova vähyyden vuoksi. Hyvä juttu siis naisille, mutta vähän huonompi juttu miehille. Huomaattehan, että tämä ei ole naisten syy vaan yleisesti johtuu biologisesta faktasta, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä ihan yleisestikkin, koska miehet tuppaavat kuolemaan aikaisemmin ja useammin.

Haluaisin myös nostaa kissan pöydälle ja kysyä, miksi sitä katsotaan niin pahalla jos mies tuo naisen esimerkiksi Thaimaasta. Eikö se ole juuri naisten parhaaksi kun heidän elintasoaan nostetaan ja elämänlaatunsa paranee kun pääsevät Suomen sosiaaliturvan piiriin. Nainen pääsee myös länsimaalaiseen kulttuurin, jossa nainen voi helposti työllistää itsensä tai päättää olla kotona ihan oman mielensä mukaan. Kaiken tämän lisäksi länsimaalaisessa kulttuurissa yleisestikin pidetään naisia korkealla arvossaan. (Vertaa esimerkiksi maihin joissa on islamin usko valoillaan kuten Somalia ja jossa nainen on kirjaimellisesti "miehen omaisuutta".)

Suosittelen kaikkia lukemaan Länsiväylän artikkelin täältä.

Mitä mieltä itse olette... onko hyvä, että Suomeen haetaan ulkomailta vaimoja vai ei ?

Sisällön tarjoaa Blogger.