Header Ads

Saara Aalto – auringonpaistetta Suomen syksyyn


Kuka mahtaa olla tämän syksyn puhutuin suomalainen? Kimi RäikkönenAku HirviniemiJuha Sipilä? No, ei sinne päinkään, kuten varmasti jo otsikosta hoksasit. Saara Aalto on noussut viimeistään nyt suomalaisten tietoisuuteen osallistumalla Iso-Britannian X-Factor kisoihin. No ei tässä vielä mitään ihmeellistä, mutta se, että Aalto on nyt päässyt jo tuon ”tuhansittain” vuosittain kilpailijoita houkuttelevan kisan finaalivaiheeseen. Ja kun joku asia kiinnostaa ja innostaa suomalaisia, siitähän sitten kirjoitetaan yhtä ja toista. Ja nyt vieläpä Briteissä ja täällä Suomessa.


Ei ennakkosuosikki

Ennen finaaleja Aallolle ei luvattu ruusuista tulevaisuutta ja vedonlyöntikertoimet Aallon X-Factor voitosta hipoivat taivasta. Aalto on edelleen kisassa mukana ja viimeistään nyt on salaliittoteoriat heränneet henkiin. Onko tämäkin sarja käsikirjoitettu niin, että jo karsintavaiheessa on tiedetty kenestä tehdään tämän kisan voittaja ja kenellä on eniten munaa nousta nimenomaan X-Factor lavalta vielä suurempien lavojen kirkkaiden lamppujen alle? Kuka pääsi betsaamaan isolla kertoimella oikean laulajan voittoa?
Draaman kaarta on taivutettu ainakin katsojan kannalta upealla tavalla juuri Saara Aallon tapauksessa, olihan nainen dramaattisesti kahdessa ensimmäisessä finaalissa pudotusuhan alla. Ja jos olet sarjaa seurannut, Aaltohan pelastui kisaan vielä kun oli kerran jo kisasta pudotettu. Kyllä, tässä sopassa on maustetta jo ihan herkkuateriaan saakka.

Ponnahduslauta ulkomaille?

Jo nyt on puhuttu kansainvälisestä urasta, jota Aalto toki on jo vähän päässyt jo tekemään. Tie on kuulemma avoinna jo Amerikkaan saakka, mikä olisikaan upeampaa Simon Cowellin johtamalle orkesterille kuin toitottaa miten Aallon ura sai heidän kauttaan sen viimeisen buustin uralla eteenpäin. Jopa Suomessa on reagoitu Aallon menestykseen siten, että MTV aikaisti omia X-factor lähetyksiään ainakin muutamilla viikoilla. Kaikki haluaa saada nyt palasen Saara Aaltoa. Ja jokaisella taitaa olla se oma mielipiteesi tästä laulajasta, kävi kisassa miten tahansa.

Seuraa jännitysnäytelmää livenä

Aallon matkaa X-Factor UK:ssä pääsee netin kautta seuraamaan ihan livenä, lauantai-iltoihin saa mukavasti viihdettä parin tunnin verran. Jatkajat selviävät yleisöäänestyksellä sunnuntaina ja tuomaristo tekee lopullisen ratkaisun kahdesta viimeisestä kilpailijasta. Tarkemmat ohjeet livelähetysten seuraamiseen löydät vaikkapa Kertoimet.comin X-Factor vedonlyöntiartikkelista. Samalla voit tsekata miten voit Suomesta käsin avittaa Aaltoa kohti huipennusta äänestämällä.

Kävi kisassa nyt ihan miten tahansa, on Saara Aalto noussut monen arvoasteikolla hurjasti ylöspäin. Ainahan tämä nainen on osannut laulaa, mutta jostain kumman syystä arvostus on tässä tapauksessa pitänyt hankkia ulkomailta. Ehkä se onkin Saara Aallolle se oikea kasvualusta, saa olla ihan oma itsensä eikä tarvitse jarrutella pätkääkään. Nyt jäädään mielenkiinnolla jännittämään mihin saakka Saara Aallon kurpitsavankkurit rullaavat ja mikä on tämän Tuhkimoprinsessan lopullinen sijoitus tämän kauden X-Factor kisassa. Kenkä on jo valmiina, mutta ei sitä vielä ole päästy sovittelemaan Aallon jalkaan. Painotus sanalla vielä.

Sisällön tarjoaa Blogger.